ZAUVEK VAS BRIŠU IZ SVOG ŽIVOTA Ova 4 znaka niti praštaju, niti zaboravljaju

alo/S.Ć. | Žena 20.08.2021 09:00

Astrolozi smatraju da ova četiri znaka imaju specifičnu prirodu, a posebno zbog toga što su oštri prema ljudima oko sebe

Shuterstoock

Astrološka istraživanja su došla do rezultata da pojedini znakovi zodijaka ne praštaju kada ih povredite. Za njih važi pravilo "opraštam, ali ne zaboravljam", pa spadaju u veoma tvrdoglave i dosledne znakove.

Astrolozi smatraju da ova četiri znaka imaju specifičnu prirodu, a posebno zbog toga što su oštri prema ljudima oko sebe i zato što osuđuju svaki potez drugih ljudi.

Evo koja su to četiri znaka.

Bik

Ovaj znak je veoma zatvoren i konzervativan, a teško im pada kada treba da priznaju svoje emocije i otvore se. Smatraju da njihovo poverenje niko ne sme da izneveri, a ponekad to isto ne znaju da uzvrate. Ukoliko ih "izdate" oni to zauvek pamete i veoma teško opraštaju.

Rak

Veoma su emotivni i osetljivi, pa ih može povrediti i sitnica. Ukoliko ih neko izda oni se veoma naljute i to zapamte zauvek. Uvek će im pred očima biti nemila situacija i neće moći da je zaborave.

Škorpija

Veoma su strastveni šta god da rade, pa i kada mrze nekoga i tada su do srži pristrasni. Za sve koje vole će uraditi sve i boriće se za njih do kraja, ali ukoliko im učinite nešto loše nećete se lepo provesti i to će zapamtiti.

Jarac

Oni žive život po principima, vole da je sve po pravilu i normi, a ukoliko se to ne dogodi Jarčevi se veoma naljute i to zamapte kao stresnu i neprijatnu situaciju. Dešava se da zbog toga izgube poverenje u prijatelje ili partnere, kojima nakon toga ne veruju. Jarčevi su veoma tvrdoglavi, pa ćete teško da ih razuverite i ubedite da greše.

Expand player
Pogledajte više