HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. AVGUST: Škorpiju očekuju važni dobici, zanimljiva ljubavna dešavanja za Lava, Vodolija treba kod lekara

ALO/S.Ć. | Žena 07.08.2021 05:00

“Samo hrabrost na putu čini da se put ukaže.”

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete imati sreće na ovom polju. Očekuje vas prilika da ostvarite veoma važne pomake i da nađete rešenja za neke probleme koji su pred vama na poslovnom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije istog porekla ili je povezana sa inostranstvom. Očekuje vas veza sa njom. Imaćete mngo lepih i romantičnih trenutaka danas.

ZDRAVLJE: Moguća je slaba cirkulacija. Naredni period vam nije baš povoljan kada je u pitanju polje zdravlja pa se posvetite tome da stvarate bolje navike kako biste zdravije živeli.

BIK

POSAO: Pred vama su srećne okolnosti na poslovnom planu i kroz to ćete uspeti da profitirate. Očekuje vas povoljan peeriod za ostvarenje poslovnih planova koje imate od ranije.

LJUBAV: Lako biste mogli da se upustite u novu vezu nepromišljeno i možda malo brzopleto ali će stvari ispasti bolje nego što očekujete. Pred vama je jako povoljan period za ovo polje.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam bavljenje sportom! Potrudite se da pored svih obaveza nađete dovoljno vremena za bavljenje fizičkom aktivnošću kako bi vam zdravlje bilo bolje.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je mogućnost da promenite posao ako ste tako nešto želeli. Možete da očekujete ukazivanje nove prilike na ovom polju. Dobre ponude dolaze do vas.

LJUBAV: Moguće je da ćete osetiti veliko olakšanje nakon prekida sa osobom koja vas više ne zanima. Pred vama je povoljan period za jak važne promene na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Potruditee se da unos tečnosti regulišete po lekarskom savetu kako bi vam zdravlje bilo što bolje. Posvetite se sebi.

RAK

POSAO: Nalazite se u prilično napetim okolnostima i nije vam lako da nađete pravi odgovor za sva pitanja. Potrudite se da se distancirate od stresa i da budete smireni na poslu.

LJUBAV: Moguć je susret sa jednom veoma zanimljivom osobom koju poznajete od ranije. Povoljan je dan za početak avanture koja bi mogla da vam donese novo uzbuđenje u život.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje probleme na polju zdravlja.

LAV

POSAO: Skloni ste rizicima i novim većim ulaganjima koja bi mogla da vam donesu pozitivne poslovne promene. Posvetite se svom poslu kako biste iz njega izneli maksimum.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je sportski tip ili je veoma aktivna na svim poljima. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja kada je u pitanju ljubavno polje kod vas.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete se osećati sasvim dobro. Pred vama je generalno dobar period na svim poljima.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete u narednom periodu doneti neku važnu odluku koja će biti vezana za tok vaše buduće karijere. Važno je da budete staloženi i da sve dobro proračunate.

LJUBAV: Ne dopada vam se atmosfera u bračnoj zajednici i sve više razmišljate o prekidu ili makar o tome da se neko vreme udaljite. Prij vam samoća u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su naglašeni kod vas trenutno. Moguće je da vam ne prija baš sva hrana koju jedete i da vam je potrebno da menjate način ishrane.

VAGA

POSAO: Poslovno putovanje koje vas očekuje može da donese u vaš život veoma pozitivna dešavanja i važne promene. Važno je da budete spremni na neke iznenadne okolnosti.

LJUBAV: Očekuje vas zbližavanje sa osobom do koje vam je stalo. Sada je vreme da pokažete svoja iskrena osećanja. Nemojte da štedite kada je u pitanju pokazivanje emocija.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kašljem su naglašeni kod vas. Povedite računa o svom zdravljuu narednom periodu i potrudite se da pazite na svoje zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete važne finansijske dobitke koji će pozitivno uticati na vaše nove poslovne poduhvate. Potrudite se da budete posvećeni svom poslu tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan dan za nova ljubavna poznanstva ako ste slobodni. Ako imate partnera zadovoljni ste sa njim i lepo se osećate kada provodite vreme zajedno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi u narednom periodu mogla da bude uzrok raznih problema na ovom polju kod vas. Oko svega se posavetujte sa nutricionistom.

Foto: Shutterstock

Shuterstoock

 

STRELAC

POSAO: Izborite se sa svojim dilemama, pokažite da umete da donesete racionalnu odluku na ovom polju. Važno je da ne budete impulsivni već da pokažete smirenost.

LJUBAV: Potreban vam je partner koji će umeti da isprati vaš avanturistički duh i da vas ne ograničava na bilo kojem životnom polju. Možete da očekujete nestabilna osećanja sa vaše strane.

ZDRAVLJE: Glasne žice su vam osetljive. Bićete prilično skloni nekim problemima kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke probleme.

JARAC

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete imati važna dešavanja na polju posla i ukazaće vam se prilika da se malo odmorite. Potrudite se da se posvetite sebi i svojim bližnjima.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepim trenucima sa osobom do koje vam je stalo. Povoljan je dan za ljubav. Možete da očekujete romantičan susret danas.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i unosite dovoljno tečnosti. Pred vama je faza u kojoj će biti neophodno da povedete više računa o svom zdravlju kako ne bi bilo problema.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete veoma dobru atmosferu u poslovnom okruženju. Sve probleme rešavate lako. Sudbina je na vašoj strani i ne biste trebali previše da brinete.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa novim poznanikom koji će vam postepeno pokazati svoje interesovanje. Spremni ste da otvorite srce ka novoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija u predelu nogu bi mogla da bude naglašena kod vas. Moguće je da osećate da imate probleme sa tim već duže vreme. Ako je tako, obratite se vašem lekaru.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da će vaše ideje biti jako dobro prihvaćene i da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje na poslovnom planu. Preed vama je povoljan period za polje zdravlja.

LJUBAV: Preko kruga prijatelja i poznanika ostvarujete novo poznanstvo koje bi moglo da bude važno za vas. Možete da očekujete povoljan period kada je u pitanju polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro zdravlje vas očekuje tokom današnjeg dana. Ne biste trebali da imate sada ni jedan jedini razlog da budete zabrinuti. Posvetite se svojim navikama

Expand player
Pogledajte više