ASTROLOZI OTKRIVAJU: Evo šta svaki horoskopski znak najviše traži na internetu!
Foto: Printscreen

Svaki znak ima neku omiljenu temu koju svakodnevno pretražuje na internetu.

Neko voli da saznaje nove stvari, neko da traži recepte za kolače ili mršavljenje, a neko jednostavno da se samo igra ili gleda filmove.

Evo šta svaki horoskopski znak voli da „gugla“.

Ovan

Voli klipove o zdravom načinu života, voli filmove i serije a najviše voli samo da prosurfuje zbog jedne stvari i onda da ga do kraja dana nema na mreži. Taj nikad ne gubi vreme

Bik

Predstave, koncerti, događaji u gradu. O svemu Bik voli da se informiše, ali mu je pasija ipak pronalaženje novih ideja za poslove.

Blizanci

Voli da je u toku sa tehnološkim inovacijama, kao i da šeruje tekstove koji su zanimljivi i laki za čitanje. Mame Blizanci naročito mnogo vremena provode na mreži u potrazi za savetima oko podizanja male dece.

Rak

Ovaj znak fokusira se na recepte, dijete, tekstove tipa „uradi sam u kući“ i one o opremanju stana. Dosta pažnje mogu da mu odvuku i tekstovi o nesrećnim ili ljubavima sa srećnim završetkom.

Lav

Sajtovi turističkih agencija i igrice su mu omiljena „štiva“ na internetu. Ostalo je zaista tek u drugom planu.

Devica

Tekstovi o higijeni, zdravlju i popustima u supermarketima i tržnim centrima su im uvek na prvom mestu.

Vaga

Moda, umetnost, muzika, filmovi, serije. Teme za razbibrigu su kao stvorene za tipičnu Vagu. Ima ih dosta i na čet i društvenim mrežama.

Škorpija

Vole tekstove o nerešenim misterijama i naravno, one sa seksualnom konotacijom ili tekstove u kojima će saznati nešto novo kada je reč o „telesnoj“ ljubavi.

Strelac

Za njega je internet kao stvoren. Taj će otvarati sve i svašta, teško da ćete moći da ga tek tako zaustavite.

Jarac

Sušta suprotnost Strelcu. Jarac od svih znakova najmanje vremena provodi na internetu, a i kad se nađe tamo, traži tekstove o poslovima ili gleda oglase ako je nezaposlen.

Vodolija

Poput Strelca, i Vodolija je apsolutno zavisna od interneta jer njena bujna mašta potpuno parira mreži. Ima ih najviše na društvenim mrežama.

Ribe

Astrologija, ljubavni tekstovi, filmovi, serije. Mnoge Ribe naći ćete i po forumima jer vole da razmenjuju mišljenje sa drugima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading