MESEC ULAZI U FAZU RASTA DONOSI OBILJE I USPEH, ALI POSTOJI USLOV: Astrolozi otkrivaju – u naredna 3 dana ovo morate da uradite

ALO.RS/S.Ć. | Žena 16.06.2021 14:19

Svaka mesečeva faza na neki način utiče na naš život

Shuterstoock

Svaka mesečeva faza na neki način utiče na naš život. Na primer, tokom opadajućeg Meseca najbolje je osloboditi se negativne energije i dovršiti stare projekte, kao i napraviti planove za budućnost.

Rastući Mesec je sjajna šansa da pređete sa plana na akciju i posvetite se postizanju cilja u bilo kojoj oblasti života.

Sada je Mesec ušao u fazu rasta, a od 16. do 18. juna nalazi se u Devici i ovaj aspekt astrolozi nazivaju Beli Mesec. To znači da apsolutno svaki horoskopski znak ima priliku da se uspne stepenicama karijere. A evo i šta treba da rade...

Ovan

Morate da odredite prioritete. Da bi karijera krenula, morate da se fokusirate na jednu stvar. Izbegnete dosadan i monoton posao koji vas zamara, podelite obaveze koje vam se ne dopadaju.

Bik

Bikovima lenjost nije strana, radije bi da se zavale i puste sudbinu da odradi svoje, i sačekaju da im uspeh "padne u krilo". Morate da napravite jasan plan i primenite ga korak po korak, samo tako ćete uspeti u karijeri.

Blizanci

Da bi što pre postigli uspeh, Blizanci treba da postanu fleksibilniji i da više opraštaju drugim ljudima. Takođe je veoma važno da u određenim situacijama pokažu vanredno strpljenje.

Rak

Da bi napredovali u karijeri, romantičnim i osetljivim Rakovima nedostaje odlučnosti. Budite hrabriji i pomalo sebični barem do kraja juna, a šefovi će vas posmatrati drugim očima i u vama videti potencijal.

Lav

Ako u bliskoj budućnosti vaši planovi ne uključuju promenu posla, pokušajte makar da radite ono što volite. Izbegavajte da se ističeze i dajete obećenja koja ne možete da ispunite.

Devica

Mudra i nezavisna Devica najbolje može da profitira kada radi sama. Ne bi bilo loše dac nadređenima ponudi neki svoj projekat, neku ideju. Sledi uspeh.

Vaga

Vage su operativne, nekonfliktne i odgovorne, a imaju i urođeni osećaj za pravdu. Ali glavna greška je što ne veruju u sebe. To je ključ njihovog uspeha, potrebno je veće samopouzdanje.

Škorpija

Ne stidite se da se nemetnete nedređenima, raširite rep poput pauna i šepurite se. To je način da vas primete i ponude vam bolju platu. Nećete morati čak ni da nabrajate razloge za pobišicu.

Strelac

Osobe rođene u ovom znaku su uvek u centru pažnje, zbog čega su često okruženi osobama koje im zavide i predstavljaju neku vrstu konkurencije. Da biste dobili dugo očekivanu povišicu, revidirajte svoje okruženje i eliminišite toksične ljude.

Jarac

Ni sami niste sigurni šta tačno radite u poslednje vreme. Udahnite, smirite se, razmislite o svakom koraku i krenite u akciju. Još jedan savet: budite malo prijateljskije nastrojeni prema kolegama i pretpostavljenima, jer "narogušeni" nikada ne dobijaju unapređenje.

Vodolija

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su sigurni u sebe, veruju da sve rade najbolje. Zato im i smeta što pretpostavljeni ne vide njihovu "veličanstvenost". Budite malo skromniji ako želite da napredujete u karijeri.

Ribe

Sanjive Ribe sebi ponekad postavljaju previsoke ciljeve, a zatim se uznemire što ne mogu da dobiju ono što žele. Počnite da razmišljate racionalnije i postavite ciljeve koji su ostvarivi.

Expand player
Pogledajte više