"I ONA JE GUTALA, NIJE PRALA ZUBIĆE!" Moka Slavnić se sa devojkom obrušio na Anu i zajedno je urnisali, izneli njene nikad sramotnije i mračnije tajne!
Printscreen

Ana Ćurčić najomraženija je osoba za Zorana Moku Slavnića jer ga je nazvala "nulom od čoveka", a posebno mu je zasmetalo što je Zvezdanovu novopečenu devojku Anđalu, po ulasku pitala:"Je l' oprala zubiće".

Moka je najpre progovorio o svom odnosu sa Zvezdanovom majkom Slavicom, ako i o čemu je razgovarao sa Anom Ćurčić kada su se viđali ranije.

- Tu su bile neke tehničke stvari, oko plaćanja za njen dom, negde oko 500 evra. Ja nisam stigao ništa ni da kažem, ona je rekla: "Daj da odmah to platimo". Nema pomirenja sa Zvezdanovom majkom. Trebala je ona nešto da kaže, bila je svedok kada je Zvezdan živeo četiri godine sa svojom devojkom. Zvezdan ima bivšu devojku, ni žena, ni vanbračna žena - tvrdi Moka, dok njegova devojka Tamara aminuje svaku njegovu reč i dodaje da je maksimalno uz Zvezdana.

- Ja imam stav sledeći, sve što je njegovo, bivše žene, sinovi, ćerke, unuci, ja ću da budem na strani tih ljudi, jer je on moj odabir. Njegov sin može da bude, ne znam kakav zlikovac, ali je njegovo dete. Svoje meso se ne jede. Neću ga podržavati u njegovim lošim postpucima, ali je legitimno da se bori za svoje dete - rekla je Tamara.

Zoran Moka Slavnić nedeljama je u centru pažnja zbog pomirenje sa bivšom suprugom, a sada tvrdi da je došlo samo do razgovora koji je Slavica inicirala.

- Nismo se mi pomirili, ona me je nazvala i rekla: "Nemoj molim te da prekineš odmah". Rekao sam joj da ništa ne slaže, da samo kaže u čemu je bila svedok u vezi Zvezdana...Neposredno pre ulaska Zvezdanove bivše devojke, ona me je zamolila da jurim neki pregled Zvezdanovoj majci, naravno da nisam trepnuo, to nema veze sa emocijama. Tek sam posle video šta je to značilo Zvezdanu, njegova bivša kao: "Ne verujem". Sad je dobio i trećeg Makija, evo je (Tamara). Dok nije ušla Ana, on je bio najomiljeniji, bez konkurencije...Ljudi se onda dele. Ona je jedna prevarena i očajna žena, to je laž do laži. Ja ne želim o njoj da pričam, neka oni pričaju. Moj i njen odnos je bio perfektan, zajedno smo plakali, a onda sam dobio da sam nula od čoveka - dodao je Slavnić, dok je njegova izabranica odlučila da prokomentariše Anđelu Đuričić.

Printscreen

 

- Ja sam samo jedan dan pogledala, baš me je zanimalo da vidim njen profil. Ona je vrlo svoja, vrlo direktna, vrlo borbena. Sada iz mojih nekih izvora crnogorskih, ona je iz dobre, časne i imućne kuće, ona je vrlo vredna i ako Bog da mislim da će biti zajedno, da će imati poroda i da će biti dobra žena - rekla je Tamara, a na pitanje da li smatra da je obrukala svoju porodicu, ona je imala da kaže:

- Čime da ih obruka? Ona se bori za svoju ljubav i svoje parče kolača - odgovorila je ona.

Printscreen

 

A Moku je zanimalo zbog čega je Ana toliko kivna na Anđelu:

- Zašto se Ana uopšte njoj obraća?! Neka se obrati Zvezdanu, a ne prvo veče kao: "Je l' si oprala zubiće?". Šta je ona uradila? Ona je slobodna, Zvezdan je ustao i raskinuo. Samo da je vidim, ovog mog bih malo po gu*i, a njoj bih rekao: "Nemoj više da se izvinjavaš ovoj prevarantkinji. Rekla ti je da li si oprala zubiće", ja da sam na Zvezdanovom mestu, ja bih rekao: "Ni ti nisi prala, gu**la si". Ovo je tipičan primer kada muškarac ne uleće da zaštiti svoju devojku - ljut je Slavnić dok se s njim slaže i njegova devojka Tamara koja tvrdi da se i u njihovom osnosu pojavi druga žena, da bi ona raspravljala sa Zoranom.

- Svi ti njeni postupci su žene koja je ostavljena i koja je gubitnik. Ona hoće tim niskim udarcima da plasira tu svoju osvetoljubivost, na jedan vrlo ružan način. Ponavljam, šta joj je devojka kriva?! Evo primera radi, pojavi se druga žena kod Zorana, šta ja imam s tom ženom?! Kakve veze imam s njom?! Ja imam s njim da sednem i kažem: "Šta to nije pilo vodu u našem odnosu?! Trebao si da sedneš da mi kažeš, da nađemo rešenje ili da se razilazimo", ja nemam šta da pričam pobogu sa tom ženom - rekla je Tamara.

STRAVIČNI TRENUTAK U ZADRUZI KOJI NIJE PRIKAZAN U PROGRAMU Snimak hitno obrisan, a ono što se desilo ledi krv u žilama! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ја

10.04.2023 10:47

Не волиш жену што ти родила дете,па о чему причамо ,распад чист још се петеш др мишљење после задруге,све си се срозао требао си да Ћутиш

Ја

10.04.2023 10:48

Какав отац горо Син 100 пута немају осећаја

Деда

10.04.2023 10:48

Мајко мила,ово све без изузетака од зла оца и од горе мајке.