"KRIV SAM JA KOLIKO I ONA" Zvezdan Slavnić nastavio da iznosi činjenice o Ani, Ćurčićeva mu nije prećutala!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji ''Pitanja novinara'' prvo pitanje bilo je za Zvezdana Slavnića.

-Šta misliš koliko vremena je potrebno da preboliš Anu i na koji način ćeš se potruditi da to i ostvariš tokom tvog boravka u Zadruzi? Ukoliko je uopšte moguće unutra? -upitala je novinarka Ivana Šopić.

-Ja sam rekao generalno da nisam odbolovao, što ne mogu da znam kada će to krenuti i da li će to krenuti. mislim da je to nemoguće svakako. Ako bih mogao da odložim to az koju godinu, na nekom boljem mestu. Ne da mi je ovde mnogo loše, nego u nekom boljem stanju psihofizičkom. mislim da će se to desiti pa će se desiti, sad sam trenutno u mašini.. -rekao je Zvezdan.

-Da li misliš da će ta mašina u kojoj ste da će da ubrza proces ili će da uspori? -pitala je Ivana Šopić.

-Pa ne verujem, ne, ne računam uopšte na ovaj prostor. računam kad budem izašao. Nadam se da ću sebi zadati dovoljn o obaveza da ne razmišljam, o tome. S tim što ću se ovde vratiti još jednu sezonu, s tim što ću se vratiti u još jednu mašinu, što će me 10 meseci sorečiti da to krene. -rekao je Zvezdan.

-Ne znam ni da li će se to tako desiti, možda se i ne desi. logično mi je da će negde da me stigne iza ćoška. Ovde sigurno dok je gledam neće ni da mi krene, ništa lepo se ne dešava, samo može da bude suprotno od toga. -nastavio je.

-Kada si ti prepoznao to njeno provociranje i na koji način ona to radi? -upitala je Ivana.

-Mislim an koji način radi.. Radi jer me poznaje i znala je da ona treab dve rečenice da kaže znala bi da ću ja da se upalim i da tako reagujem.. ja se ne foliram, kad mi to kaže ja to osetim, i pogotvo ko mi to kaže.. Radila je to dugo vremena, dugo vremena sam joj objašnjavao.. Zna kako će to da bude i kako ću da reagujem. meni je to trajalo dva meseca. I sada to ne prestaje, smanjilo se definitivno, ali da je prestala do kraja nije i to je to. kriv sam i ja koliko i ona ali jednostavno ni jednom nije spustila loptu. -rekao je Zvezdan.

-Dovoljno je kako priča sa mnom, ona nikad tako nije pričala sa mnom. Nikada me žena nije uvredila, kamoli mi rekla tako neke reči.. -nastavio je.

-Sram te bilo! -dobacila je Ana.

-Sve je uradil da bi došla ovde, to je meni nenormalno. Došla je sa izjavom da me spase, da vrati nešto što je neko uzeo njoj pre 4,5 miliona gledalaca.. U toku razgovora vidiš da ona non-stop.. Ja ni jednom nisam pričao o nama, ona je ta.. -rekao je Zvezdan.

-Videli smo i ono merenje temperature i ako si imao akrobacije loptom.. -rekla je Ivana Šopić.

-To ću prepisati ljudskosti -odgovorio je Zvezdan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nada

08.04.2023 01:20

Ani ne samo da je ugrozena bezbednost,Ani je ugrozen zivot!!! STOP NASILJU!!!