EVO KOLIKI JE AVANS ZVEZDAN UZEO ZA ZADRUGU! Sada je sve otkriveno, kupio je Ani automobil, a evo gde je završio ostatak novca
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Na društvenim mrežama sada se pojavila i informacija o njegovom honoraru. Naime, na Instagram naloguslavnic.zvezdan piše da je Zvezdan uzeo avans od produkcije pre nego što je otišao u Šimanovce i na šta je sve potrošio novac.

"Prokockao je ceo avans od 20.000 evra. Od tog istog avansa je kupio BMW od 5.000 evra, kupio stvari za Zadrugu i stvari za nju. Od tog avansa su vraćeni dugovi za salon, plaćen dom Slavici, 200 evra Džonoju i 2 glave za rođendan", piše u toj objavi.

EVO KOLIKI JE AVANS ZVEZDAN UZEO ZA ZADRUGU! Sada je sve otkriveno, kupio je Ani automobil, a evo gde je završio ostatak novca

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, jednom prilikom sam Zvezdan je otkrio da je njegov nedeljni honorar 350 evra. On se kladio sa Anđelom da ga neće drugi zadrugari proglasiti najvećim folirantom i da kao ulog za opkladu ceo nedeljni honorar.

- Stavljam svoj nedeljni, eto svih 350 evra dajem da nisam ja - govorio je on, a ovom izjavom je izazvao dosta pažnje budući da je otkrivanje honorara zabranjeno.

OTKRIVAMO Zvezdan je pokušao sebi da prereže grkljan, napustio je Zadrugu, a evo gde se sada nalazi (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading