BILE SU LAŽNE PRIJATELJICE? Marinković i Maja osvestili Anitu, pa joj rekli: "Aleks ti nije prijatelj"
Foto: Printscreen

Tokom emisije 'Pretres nedelje i izbor potrčka', voditelj Darko Tanasijević podigao je Maju Marinković, koja je kometarisala uopšte prijateljstva u kući.

Složila bih se sa Žanom, ovde prijateljstva jako kratko traju. Svako radi šta god želi. Sve smo mi ovde imale loše postupke. Tu svrstavam i sebe. Slađa je pravi prijatelj, ovde me odbrani, podrži. Sa strane mi kaže kada nešto nije dobro. Ako si moj prijatelj, šta tebe ugrožava šta ja radim sa strane. Mislim da joj Aleksandra nije pravi prijatelj. Slađa i ja ćemo zajedno da izlazimo svuda. Nije normalno da Anita bude prijateljica sa Anom i slično, kada su delile istog momka - rekla je Maja.

BILE SU LAŽNE PRIJATELJICE? Marinković i Maja osvestili Anitu, pa joj rekli:

undefined

 

Ivan Marinković dobio je reč:

Pokušala je da zakopa ratne sekire. Na početku nas je oduševila kada je krenula da deli budžet. Posle se pogubila. Posle je pričala o svojim prijateljicama, gde je meni bila najbolja. Kulminiralo je sa Aleksandrom. Neću da pominjem Anu. Njihovo prijateljstvo nema nikakvog smisla. Zajedno su kao jače, pa naprave haos. Celokupan utisak je da se ona tu pogubila. Aleksandra je drugačija ovde kada je sa Filipom i kada nije. Anita je sebi dozvolila da od pozicije gde je mogla da dominira ostane da je ovako posmatraju. Aleksandra je zove samo kada joj treba. Koriste je . Negde nađem opravdanje za nju - rekao je Ivan.

PUKLA TIKVA Anita progovorila o suzama zbog Aleks, Nikolićeva osula rafalnu paljbu po njenom moralu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading