SASVIM ŠVORC Zvezdan zbog kršenja pravila ostaje bez celog honorara, a evo o kojoj je sumi reč!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Otkako je ušao u Zadrugu 6, Zvezdan Slavnić glavna je tema domaće javnosti.

Iako je u rijalitiju prevario suprugu Anu Ćurčić i izneo skoro sav prljav veš iz njihovog odnosa, kako Alo! saznaje, on će „belu kuću“ napustiti praznih džepova.

Naime, kako dobro obavešteni izvor tvrdi, zbog agresivnog ponašanja i kršenja pravila ponašanja, Slavnić je ostao bez honorara koji iznosi 75.000 evra!

- Zvezdan je godinama proučavao rijaliti, čitavu noć je ostajao budan i bukvalno je bio fan Zadruge. Zbog toga, kada je ušao u „belu kuću“, tačno je znao šta da radi kako bi se istakao, svaki korak mu je bio proračunat. Bio je svestan da će skrenuti veliku pažnju na sebe kao Mokin sin, ali i kao bivši osuđenik i višestruki povratnik. Želeo je da priča o vezi s pokojnom Ksenijom Pajčin, kao i ubistvu koje je počinio kada je usmrtio Olivera Jovanovića. Znao je da će time sebe da stavi u prvi plan, i da će te priče intrigirati javnost. Upravo zbog toga što je znao da će biti jedan od glavnih aktera, on je od produkcije tražio ogroman honorar - rekao je na samom početku razgovora izvor, koji je potom otkrio o kojoj sumi je reč.

SASVIM ŠVORC Zvezdan zbog kršenja pravila ostaje bez celog honorara, a evo o kojoj je sumi reč!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Bilo je ugovoreno da mu po izlasku iz Zadruge bude isplaćeno 75.000 evra, što je daleko veća suma od one koju zaradi pobednik šou- programa! Takođe je planirao da uđe i u naredne sezone gde bi mu honorar bio još veći zbog popularnosti koju je u međuvremenu stekao. Sve je dobro isplanirao, ali pošto je prekršio dogovor, svi planovi su pali u vodu - rekao nam je sagovornik, koji tvrdi da je Zvezdana bahato ponašanje skupo koštalo.

- Kada je Ana ušla u Zadrugu on je izgubio kompas. Važio je za omiljenog  među zadrugarima, međutim, maska mu je pala. On ne može više da se kontroliše, lomi inventar, spava za vreme emisija, ne dolazi na sastanke i sve češće ispoljava agresiju. Pretio je cimerima, ulazio u sukob s obezbeđenjem, samopovređivao se... Produkcija ne toleriše takvo ponašanje. Iako je potpisao ugovor u kojem stoji da je takvo ponašanje najstrože kažnjivo, Zvezdan živi u zabludi da nije kažnjen i to samo zato što u „belu kuću“ nisu stizala pisma u kojima ih produkcija obaveštava da im je skinut honorar - objašnjavao je naš sagovornik.

- Svaki put kada je prekršio pravila ponašanja, Zvezdan je kažnjen gubitkom honorara, baš kao i svaki drugi zadrugar. Pisma nisu stizala da on ne bi divljao, pretio ili pobegao, ali kada se rijaliti završi sačekaće ga pravo iznenađenje. Neće imati drugu opciju sem da uđe u narednu sezonu Zadruge jer još uvek ima nerešene kockarske dugove - zaključio je naš sagovornik.

Ana: Patim od anksioznosti s napadima panike 

Svađe Zvezdanove nevenčane supruge Ane Ćurčić i ljubavnice Anđele Đuričić postale su svakodnevne. U jednoj od rasprava, Anđela je Anu nazvala šizofreničarkom, što je ovu navelo da otkrije kakve psihičke probleme ima.

- Anđela mi je rekla da sam šizofreničarka na papiru, ja to nisam, tako da joj sledi tužba. Pukao mi je film, njeno ponašanje nema meru, neprekidno me vređa. Nemam problem s tim da javno kažem svoje dijagnoze. Imam anksiozni poremećaj s napadima panike, i to je danas normalna pojava izazvana stresom - rekla je Ana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading