ANĐELA SPREMA PAKAO ZVEZDANU KADA IZAĐU IZ ZADRUGE Izlanula se i otkrila svoj plan, Slavnić pocrveneo od besa!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Pitanja novinara" ne neko od postavljenih odgovarala je i Anđela Đuričić.

- Od početka smo pričali o Miljanu i optužbama, pa o Ani, a ja bih se vrati na Miljana. Pojasni mi stav da je on sobzirom da se već jednom razveo nema legitimitet da te savetuje i tumači zajednice. Kako on nema legitimitet, a Zvezdan ima, a ima dva propala braka? - pitao je Darko Tanasijević. 

- Nisam kompetentna da komentarišem da li oni imaju pravo. Ja stvarno na scvaki mogući način pokušavamd a smirim Zvezdana, ali tu noć nisam mogla da ga odvojim od žene. U besu sam rekla to Miljanu i žao mi je, ali nema potrebu da se izvinim - rekla je Anđela.

ANĐELA SPREMA PAKAO ZVEZDANU KADA IZAĐU IZ ZADRUGE Izlanula se i otkrila svoj plan, Slavnić pocrveneo od besa!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nemam propali brak jer iz njega imam dve ćerke. Moja bivša i sadašnja supruga sarđuju i poštuju se. To veče nisam savetovao i ništa ružno rekao samo sam pokušao da ga smirim. Brak mi nije uspešan bio čim smo se razveli. Od mene je sadašnja supruga napravila gospodina. Ja Anđeli tad ništa nisam rekao, ućutao sam se. Ja imam pogan jezik, ali nikome ne želim zlo - rekao je Miljan.

Darko je zatim započeo temu sa Anđelom o Maji Marinković i Zvezdanu i njenoj ljubomori koja je izazvala haos i dovela do raskida.

- Anđela da nastavimo. Interesuje me šta si očekivala da Zvezdan uradi sa Majom. Uradio je sve da zaštiti vašu vezu, ti ga napala kao nikad pre, a čini mi se da kad si ranije trebala za krupnije stvari da ga napadneš nisi, već si se pretvarala da je sve bajkovito - rekao je Darko.

ANĐELA SPREMA PAKAO ZVEZDANU KADA IZAĐU IZ ZADRUGE Izlanula se i otkrila svoj plan, Slavnić pocrveneo od besa!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja obično kad krenem da rešim problem, napravim veći. Nije me ništa slagao za Maju. Možda sam raije trebala da reagujem, pa ne bi došlo do nepoverenja u vezi koje ja ni sad nemam. Lagala bih sebe kad bih rekla da imam poverenje, iz nepoverenja sam ga i napala jer se zadržao duže. Žao mi je zaista, izvinila sam mu se dosta puta. naravno da sam ja pogrešila. Rekla sam da neću da se osećam ako krpoa koja samo upija jer sam mislio da je nešto drugo pričao sa Majom tih 10 minuta. Danima mi se skuplja, nervozna sam. Nije mu Maja prijatelj. Da sam danas videla nešto drugo na klipu stajala bih pri tome što sam rekla, samo što sam pogrešila - rekla je Anđela.

- Rekla si Ani Spasojević da si shavtila koliko život vredi i da nećeš da živiš u laži. Šta ćeš ti napolju kad ti kaže da ide da zableji sa ortacima ako mu ovde ne veruješ - rekao je Darko.

- Da, jer sam mislila drugačije. Imala sam poverenje u početku, pa sam izgubila i sad ga nemam apsolutno ga nemam. Vraća mi se možda kad sam danas videla da neke stvari nisu takve kakve sam zamislila. Nisam ga ja špijunirala u sobi, samo onda u wc-u. Napolju ćemo naravno imati probleme, ali on nema instagram - rekla je Anđela.

DEJAN DRAGOJEVIĆ PRELOMIO I DONEO ŠOK ODLUKU U VEZI DEVOJKE Ne može više da ćuti o njoj, kraj je razmišljanju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading