HAOS U BELOJ KUĆI Zvezdan se zbog Maje izdrao na Anđelu, zgrozićete se kada čujete šta joj je rekao!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković otkrila je kakve su njene namere prema Zvezdanu Slavniću.

-Ne smatram da sam provocirala Anđelu do sinoć dok nije imala izlaganje gde sam se ja pronašla. Komentarisala je Filipa i svih stvari i imala je potrebu da uzdigne Aleksandru i spusti mene iako me nije imenovala. Istog trenutka sam odreagovala. Zvezdana poštujem i gotivim i uvek je bio dobar prema meni. Ne znam jel on treba da ustane i da me napuši - rekla je Maja.

 

-Za tri minuta nisam mnogo mogao da joj kažem, nisam znao da sam imao minutažu i zato sam pričao normalno. Nije ona rekla da je očekivala da je napušim, nego sam ja rekao da sam jedino to mogao za tri minuta. Šta mi puno pričamo uopšte - rekao je Zvezdan.

-Darko ja njega potpuno razumem. Treba da je poštuje, ali to ne menja moj stav i mišljenje o njemu. On ne voli kad mu se stavi kragna. Sam je rekao da mu je potrebna sloboda. To moje nije provokacija - rekla je Maja.

-Mala ne sviraj ku*cu više, šta je ona meni - rekao je Zvezdan Anđeli.

-Uvek ću da ga ispoštujem, a Anđela verovatno to doživljava kao provokaciju, ali nije. Mogla sam ja da osetim provokaciju kad je rekla Ani da sam i ja gutalica - rekla je Maja.

-Zveki kaže da nema ništa od aftera - rekao je Darko.

-Šta bude biće, nisam Bog da znam šta će biti - rekla je Maja.

"POSEĆIVALA SAM I DŽAMIJE I CRKVE" Aleksandrino priznanje šokiralo javnost, odlučila je da konačno progovori o svemu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading