NA STUBU SRAMA Zadrugari otkrili šta Milica Veselinović radi u rijalitiju, proglasili je neiskrenom, pa pomenuli Mensura
Foto: Printscreen

Nakon povratka sa krakte pauze za reklame, voditeljka Ivana Šopić je zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Miljan Vračević teši uplakanu Milicu Veselinović.

-Slažem se ovo što je rekla Milica, nije ni srce, nije ni glava, nego je penis. Video sam ozbiljne suze, ozbiljan plač. Dolaze narikače i glume da plaču, e ona bi bila idealna za to, da stane i da narikuje - rekao je Car.

-Videli smo i tvoje sinoć, tako da mogu da se priključe - rekla je Sanja.

-Moje suze nisu svakodnevne, moje suze su za samo jednu devojku ove sezone, moje suze su svega dva ili tri puta za tri sezone. Njene su neiskrene, da li plače za Aleksandru koja joj je prijateljica, da li plače za Markom Markovićem, za sobom ili Mensurom?! Ja znam zbog koga sam ja plakao, stajao sam, pričao i pustio suzu ispred tog nekoga. Mene je bilo sram što nisam mogao da se suzdržim i što je meni majica bila mokra od suza - rekao je Car.

-Ja sam se sada ubacila jer su oni poredili sa Bebicom, a sada ne. Ja verujem u svačije suze i u svačije pokajanje. Ja sam od ove sezone imala velika očekivanja od nje, a dobila sam razočaranje. Mislim da nije plakala ni za Filipom, ni za Bilalom, nego zbog sebe i da je krenula da oseti mržnju sama prema sebi. Ja mislim da bi ona ušla u vezu, ali mi se to sviđa što je suzdržana, a ne kao neke devojke da kada se on pomiri sa Aleksandrom, da one viču: "Ne zanima me" i tako dalje - rekla je Sanja.

Ja vidim kada neko iskreno plače i kada je nečija histerija iskrena - rekoa je Car.

-Ja nisam plakala jer sam nekoga prevarila, nego zbog sebe. To je bila kap koja je prelila čašu da shvatim da sam se pogubila i da idem sve dublje i dublje. Meni samo nedostaje da imam ono što sam imala prošle godine, ne ta osoba, nego ljubav. Fali mi da imam nekog pored sebe, kao što sam imala prošle godine - rekla je Milica.

-Sve su devojke bile na tebe ljubomorne kako je Mensur tebe hvalio i uzdizao te - rekla je Ivana.

-Ja to znam. Zato ja najviše plačem zbog sebe, stvarno nije zbog nekog momka. Problem sam ja sama sebi i ovde kažem da se gadim sama sebi. Niti sam prevarila ikog, ostavila ikog, plačem zbog sebe. Vratila sam se u prostor gde sam bila najvoljenija, gde sam imala doručak u krevet, kafu, neće da me probudi, nego me odnese u krevet - rekla je Milica.

Kako si onda mogla da se čuješ za leto sa nekim ko mu je rival - pitala je voditeljka.

-Mi smo raskinuli ovde u maju, držali smo se do kraja. Ja sam malo pričala, a ispada sam volela više. Nisam došla na finalnu žurku jer sam znala da je istina ono što pričaju, da nije isti napolju. Mene više mogu postupci da poremete, nego vreme. Bolje da sam polomila nogu, nego da sam uradila šta sam uradila - odgovorila je Milica.

-Verujem da ona plače za sobom i za nekim stvarima što je radila ove sezone, Marković, Bilal, pa Filip. Nije joj svejedno zbog toga, svesna je da je pogrešila. Trebala je da ceni to što je imala sa Mensurom. Sad priča šta je on radio sa nekim devojkama an žurki, oni su raskinuli u maju. Da je ozvaničio vezu ili da je to potarjalo, ne bi Milica plakala i pravila onakve scene. Mislim da je Milica na žurki videla šta se dešava između mene i Filipa.

-Da je on ustao i šta god da je rekao, isto bih se tako osećala, ali bih to u sebi - ustala je Milica.

PROGOVORILA O NASILJU Zadrugarka optužila dečka da je maltretirao na ovaj način, pa završila u suzama!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading