PALE MASKE Sanja Grujić neće više da ćuti, razotkrila namere Aleks, Cara, Bilala i Maje!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Poslednji gost kod Osmana Karića u radio emisiji "Amnezija" bila je Sanja Grujić koja je progovorila o turbulencijama sa Markom Stefanovićem.

-Malopre sedim i gledam, Anita roni suze, a sinoć kod Zole. Aleks prelazi preko prevare, ali preko uvreda ne može. Bilal voli Maju, sviđa mu se Anita, a bude sa Milicom. Kada to imam sve u ovom prostoru na dlanu, ja počnem da sumnjam u Markove emocije. Koje događaje možeš da imaš sa 50 ljudi u istom prostoru, ali opet vidiš da može - rekla je Sanja.

-Dečko ti je sasvim, nisam neko ko može da odluči, ali ti dajem savet da ti je dečko vrh- rekao je Osman.

-Hvala, to meni znači i prija. Kada Marka ne bi doticale uvrede na moj račun, ja bih mogla da komentarišem kako treba. Ja bih da blistam u ljubavi, jer mi je to iznad crnog stola, ali se stvarno pokidam i ne znam zašto - rekla je Grujićeva.

-Deset minuta se ljube, vole se, odjednom njih dvoje u haosu - rekao je Osman.

-Treba da nađem kočnicu i samokontrolu, tako će se sve promeniti. Navikla sam da je stalno uz mene dok se šminkam i to ne može da se promeni, jer onda budi moje sumnje...Meni je dovoljno da budem sigurna i za crnim stolom kažem šta mislim i da mi Marko kaže jednu reč, ja ću da se rasplačem - rekla je Sanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading