VOLIM NJU Filip Car progovorio o emocijama prema Dalili Dragojević, zadrugari u šoku
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Naredni gost kod Osmana Karića i Marka Janjuševića Janjuša u radio emisiji "Amnezija", došao je Filip Car. Njemu je Osman na samom početku čestitao pomirenje sa Aleks Nikolić.

-Taman joj daš neku nadu, ona eno je utučena - rekao je Osman za Milicu Veselinović.

-Ne ispadnem fer ni prema njima, najmanje, a ni prema samom sebi. Skuvam takav gulaš i njima i sam sebi, da je to neverovatno. Bolje s bilo kim da bilo šta radim, nego sa Aleksandrom. Ona mi je neko ko nije, a opet ne mogu protiv sebe ovde. Izašlo je iz mene sinoć ono što nikako nisam hteo da izađe, razgovarao sam sa njom, mislim da nakon svega što se desilo da nemamo tu budućnost, ali vidim da mi se ona ne može odupreti, a ja ako dam sebi sekund slobode - rekao je Car.

-Ti kao da joj ne daš da se ohladi, nego je puštaš da se krčka - rekao je Osman.

-Ja iskreno kažem sve i postavim se da se sve zna i kako stoje stvari, zašto one na to pristanu, ne znam. Ne mogu da se pomirim sa tim od ranije, jesmo li se malo zbližili, opet...To je moj način bežanja, da nemam taj slobodan prostor gde će ona meni imati pristup meni. Ja sam to i prošle godine radio, bežao sam od Dalile kada je najjača emocija bila...Imam osećaj da mi se sa Aleksandrom dešava preslika onoga od prošle godine sa Dalilom. Krenulo je spontano. Mislim da sada više volim Aleksandru, nego onda Dalilu, jer Dalilu više ne volim. Sve ovo što mi se događalo mimo Aleksandre, sve je to za moju dušu i srce benigno, a ovo mi je problem - rekao je Car.

-Ti ne funkcionišeš u tim mirnodobskim vezama. Jedno vreme niste imali problema, ali ti tražiš to - rekao je Karić.

-Ja bih se napolju oglušio o neke stvari, a ovde to ne bude slučaj. Ovde kao da me to neko ludilo drži. Ja ne mogu da budem sam, rekao sam i Janjušu i ovima: "Ja ne mogu da se obuzdam kada imaš toliko žena, još koje ti se i nude". Ja sam toliko puta bio akter u rijalitiju i bio na toj "prvoj crti", ovo danas što mi se desilo sa Aleksandrom, reže mi se u stomaku za večeras. Rekao sam sada njoj: "Samo neka prođe ova nedelja", toliko mi je lakše kada komentarišem i druge - rekao je Filip.

-Znaš šta je najveći problem, vaši roditelji. Znam, Stefan je bio tu i kad pravi greške, ja nisam normalan - rekao je Osman.

-Mogu misliti kako gledati na to. Sa Aleksandrom se sve poklopilo, imao sam emociju, poštovala me je, osetio sam mir, porodica je aminovala taj odnos, ali su se desile neke stvari u odnosu i osetio sam se da doživljavam fleš-blek prošle sezone...

SMUVALA STREJT ZADRUGARKU Matora progovorila o emocijama i priznala čega se plaši

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading