"KRENULA JE DA ME UDARI, OSTAVILA JE DECU, PRODALA SAM STAN ZBOG NJENIH DUGOVA" Zvezdanova majka iznela stravične detalje o Ani Ćurčić!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Majka Zvezdana Slavnića, Slavica, istakla je da joj je važno da konačno progovori i otikrije pravu istinu o odnosu Ane i Zvezdana. Kako je istakla, ne želi da progovori da bi bila slavna, već zato što joj je strašno kroz šta prolazi Mokin i njen sin, a sada je otkrila šokantne detalje o bivšoj snaji, Ćurčićevoj.

- Anu sam upoznala još dok su išli u školu, a tada je ona odlučila da će biti Slavnić. To datira od prvog razreda srednje škole. Četiri godine sam živela s njom i njenom decom i ne mogu da se pohvalim tim odnosom. Ona je vrlo čudna osoba, i kada je uhvati žuta minuta, ne gleda šta joj je pri ruci. Da li pepeljara, telefon, u stanju je da vas time gađa. Gađala je mene, svoju ćerku...Ima ogromnu agresiju u sebi, a to se videlo nekoliko puta u Zadruzi, pogotovo kada počne da urla na Zvezdana ili onda kada je odgurnula Anđelu. To je Ana, a to ljudi ne znaju. Krenula je jednom na mene, ali je tada sa nama bila i njena mama koja je skočila na nju. Jednom prilikom sam i ja bila bezobrazna, pa sam joj rekla: „Ajde, slobodno me udari, pa ćeš da vidiš“ - rekla je Slavica.

 

Printscreen

- Zvezdanov odnos sa Aninom decom je bio bolji nego sa njegovom ćerkom. Sa Aninim sinom je bio manje zahtevan jer je on mlađi, ali je ćerku vodio na splavove, išao po nju u šest ujutru, razvozio njene drugarice - nastavila je Slavica.

- Ana mi nije ostavila n dinara od onoga što je Zvezdan dobio kao akontaciju. Nije dobila blagoslov od mene i nije normalna što to priča. Ni deca je nisu podržala...O Ani mislim sve najgore, i dok je bila sa Acom Bulićem satima je noćima pričala s mojim sinom na telefon. Žena toliko laže... Ne mogu da tvrdim da je Bulića varala sa Zvezdanom, ali supruga Sašu znam da jeste. Ostavila je Sašu i dvoje dece, a uzela ih je kada su napunili 12 i 13 godina. Ona ne sme da kaže ništa nikome. Bojim se da ga ne isprovodira da je udari.

 

Printscreen

- Kada se završi Zadruga, nju ne želim da vidim. Stalno se polemiše o tome da je moj sin potrošio novac od prodaje Aninog stana koji je imao 35 kvadrata. Ja se samo pitam da li bi neko normalan toliki novac stavio ispod dušeka, a zna da je čovek pored tebe kockar i da će da ti uzme novac. Ja sam prodala svoj stan na Dorćolu da bih vratila njen dug da ona ne bi otišla u zatvor. To što me je čuvala debelo sam platila. Moj sin jeste kockar, ali i ona se kockala. - istakla je Zvezdanova majka za Hype TV u emisiji Mlin sa Memom.

"HAJDE, DA TE UDARIM IZ SVE SNAGE I DA IDEM U ZATVOR!" Jezive pretnje Zvezdana Slavnića, ponovo dokazao javno da je nasilnik (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading