"VARALA SI MUŽA!" Šok optužbe na račun Ane Ćurčić zbog Slavnićevog cimera iz zatvora, ona zajecala i sve priznala!
Foto: Alo/Printscreen

Zorica Marković i Ana Ćurčić razgovarale su u dvorištu.

Ana je otkrila nepoznate detalje svog braka sa Zvezdanom, kada je optužio za prevaru zbog svog cimera iz zatvora.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Praviš od mene da sam nasilnica, da je došao da spušta sliku, kao da sam kockarka... Šta sam ti rekla pre tri nedelje, šta će da radi?! Je l' sam ti rekla to?! Ali, ovo prevazilazi granice u mojoj glavi dokle je on spreman da ide. Rekla sam mu sinoć da ja ovo ne poznajem. Sreo je tog nekog druga, ležali su tamo, kaže da sam ja izgovorila njegovo ime, ja ne mogu da verujem da sam ja njega spomenula i da sam izgovorila. Taj dečko je mene pozvao iz poštovanja, ja sam im bila položajnik za Božić. To ti je onaj što si mi pričala da ga je čekala, pa ju je verio. On će sesti i reći sve što njemu misli, ali to ne znači da se oni neće čuti sa mnom, ali će im zameriti, jer ne možeš da budeš na njegovoj strani a da si dobar sa mnom... Pomenula sam mu druga i rekla sam da ću jedino za to da stavim tačku i za to se jedino kajem, jer za to može da bude hirošima. Ja njemu čim kažem činjenicu, on ne može da mi uzvrati, jer nema čime. Rekao je u jednom momentu da on može da kaže šta hoće, kao što sam i ja. Onda je rekao: "Ja mislim da si ti varala muža", ja mu kažem da zna tog čoveka i zna što smo se razveli - pričala je Ana.

Printscreen

 

- Ne znam da li ti je ikada izgovorio ovako nešto u svađama, ti najbolje znaš - rekla je Zorica.

- Dosta nekih stvari, da, ali ove bljuvotine, nikada u životu. Njemu je to odbrana sebe: "Branio sam se". On to misli sto posto - rekla je Ana.

- Ja sam mu rekla, kao i tebi, ja sam tu što se toga tiče, jasna, e sad, možda mu oni pune glavu sa nekim stvarima - rekla je Zorica.

- Ako njemu odobravaju sve, on tu dobija snagu i puni svoj ego - rekla je Ana.

KONAČNO VIDIMO ČUVENU DEVOJKU KASKADERA Zbog nje je lio reku suza u Zadruzi, a evo kako je izgledao njihov prvi susret nakon izlaska iz rijalitija!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading