KONAČNO ISPLIVALE LAŽI ZVEZDANA SLAVNIĆA Lice mu se izobličilo kada je shvatio da je raskrinkan, sada je sve jasno (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U rijalitiju "Zadruga" trenutno je glavna tema ljubavni trougao koji čine Zvezdan Slavnić, njegova devojka Anđela Đuričić i Zvezdanova nevenčana supruga Ana Ćurčić.

Nakon što je Slavnić uplovio u vezu sa 22 godine mlađom Anđelom u rijaliti je ušla Ana Ćurčić sa kojom je Zvezdan proveo 15 godina.

Ana je ispričala kako je u spoljnjem svetu saznala da ju je nevenčani muž varao i pre nego što je ušao u "Zadrugu", a kako tvrdi zna i sa kim je to radio. Ipak, najbizarniji detalj Zvezdanovih prevara je taj što je on svoje ljubavnice navodno dovodio u stan gde je živeo sa ženom.

Gledaoci rijalitija "Zadruga", svedočili su u više navrata suočavanu Ane i Zvezdana, a takvo jedno suočavanje, na temu Slavnićević ranijih preljuba, školski je primer providnog laganja, muljanja i izbegavanja istine.

- Pred "Zadrugu" si zamolio da ti treba mir i da hoćeš da se skoncentrišeš, da zamolim mamu da vodi Slavku na selo. Da li sećaš toga? - počela je priču Ana.

- Dobro - potvrdio je Zvezdan.

- Da li si tada vodio ovu malu kući? Samo nemoj da me slažeš sada - bila je direktna Ana.

-Čekaj, objasni mi da li sam tada... Tih dana? - mucao je Zvezdan

- Da - bila je izričita Ana.

- Paaa, ne mogu da te lažem, ne znam tačno. Da li sam je dovodio tada kući? - pokušao je da smisli odgovor Zvezdan.

- Da kod nas u kuću u naš bračni krevet - nastavila je Ana.

- Ne znam. Nee. Nije bilo u bračnom krevetu - pokušao je Zvezdan.

- Odakle ti savest da to uradiš? - pitala ga je Ana.

- Pa nema tu nikakve savesti, da spavam sa nekim drugim. Nemam savest za to. Ti su sve izvukla iz konteksta..

ANĐELA I ZVEZDAN PONOVO ŠOKIRALI GLEDAOCE On se go nagnuo, a ona krenula da obavlja radnju, Slavnić peškirom sve odmah obrisao! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading