JEZIV TRENUTAK ZVEZDANA SLAVNIĆA Ovaj snimak ga potpuno odaje, sve je istina što Ana iznosi? (VIDEO)
Printscreen

Zvezdan Slavnić je tokom sukoba sa Anom Ćurčić istakao da mnogi imaju sreće jer iza sebe već ima robiju.

Slavnić je ušao u ponovni žestoki sukob sa bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, te tako oboje izneli novi niz nimalo prijatnih informacija iz privatnog života.

Međutim, kako je sva pažnja bila uperena ka njihovoj svađi, malo ko je primetio da je Slavnić u jednom trenutku u naletu besa krenuo da preti svima, počevši od zadrugara, pa do produkcije "Zadruge".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

- Nešto mi zameraju, a imaju sreće što imam robiju, kako bih vam objasnio ja neke stvari. Kako mi se igrate sa živicima... Kako ste lagani svi, jer znate da vam ne smem ništa, pi*kice jedne! Kako ste lagani do jaja, je*ote... Kako ste baš lagani, baš bih voleo da me neko zaj*be! Ajde kad ste lagani, baš bih voleo da me neko udari prvi. Pošto su lagani svi... Je*em li vam svima mrtve mamice, nasisaću vam se krvi - pretio je Slavnić tokom žučne rasprave u Beloj kući, a Lepi Mića je pokušao da ga obuzda.

Da li je ovim pretio i produkciji kako piše u komentarima ili samo takmičarima koji znaju da Zvezdan ne sme da ima prestup i fizički kontakt, jer bi prekršio uslovnu kaznu, ostaje nam da saznamo.

"OSTAVILA JE MUŽA ZBOG ZVEZDANA" Anina kuma prelomila i raskrinkala frapantne detalje, potvrdila da se Ćurčićeva sa Slavnićem dok je bila u braku!

Komentari (0)

Loading