RASKRINKANA FRAPANTNA ISTINA O ACI BULIĆU Sada se konačno sve zna, više ništa ne može da se sakrije!
Foto: Printscreen

Pevačica, Maja Nikolić svojevremeno je bila dve godine u vezi sa Draganom Acom Bulićem.

Biznismen, koji se u žižu medijske pažnje vratio kada je Ana Ćurčić ušla u "Zadrugu" kao njen bivši partner sa kojim je i danas u odličnim odnosima, bio je i ljubav pop pevačice.

RASKRINKANA FRAPANTNA ISTINA O ACI BULIĆU Sada se konačno sve zna, više ništa ne može da se sakrije!

Foto: Printscreen/instagram

 

Nikolićeva o nekadašnjem dečku, s kojim je bila pre 25 godina, ima samo reči hvale.

- Ne bih da govorim o detaljima naše veze iz poštovanja prema njemu i njegovoj deci, a isto tako iz poštovanja prema mojim bivšim partnerima s kojima imam decu. Mogu samo da kažem da je bio i ostao čovek za primer - priča pevačica i otkriva da je tadašnjem momku posvetila jedan od svojih najvećih hitova u karijeri:

- Aca nikada nije voleo da ga zovu pravim imenom Dragan, a ja sam se našalila i snimila pesmu "Dragane, Dragane", koja je posvećena njemu! Kada je čuo pesmu, nije se ljutio, štaviše, bilo mu je zanimljivo i mnogo smo se šalili na tu temu - rekla je Nikolićeva i nastavila:

RASKRINKANA FRAPANTNA ISTINA O ACI BULIĆU Sada se konačno sve zna, više ništa ne može da se sakrije!
Printscreen

- Bio je i ostao faca, veliki šmeker i dobrotvor, ali o tome je ćutao. Bio je poznat kao Robin Hud svog vremena. Ne bih da kažem o kome se radi, ali Aca je pomogao jednoj osobi koju je muž ostavio kada je dobila dete. Bukvalno je preuzeo brigu o njoj i tom detetu, a da nije ni bio sa tom osobom u emotivnom smislu! Onako, drugarski joj je pomogao. Eto vidite koliko je velik čovek, a nikada to nije nikom rekao!

Zvezdan Slavnić, bivši nevenčani suprug Ane Ćurčić, je nedavno izjavio da je nju prvi dečko navodno tukao i gasio joj cigaretu o ruku, a Maja Nikolić je ubeđena da nije reč o Buliću.

- Grešila bih dušu ako bih rekla da je Aca, dok je bi sa mnom u vezi, pokazao i najmanju dozu agresije. Bio je veoma pažljiv, galantan i stabilan muškarac, kakav je i danas - kaže pevačica i otkriva da je Bulić zbog rata beogradskih klanova morao da napusti Srbiju na neko vreme:

- Kao što svi znaju, Acin otac Jusa Bulić je pripadao voždovačkom klanu i zbog zategnute situacije devedesetih godina bio je prinuđen da svoju porodicu skloni u London zbog krvne osvete, ali to je prošlost. O njegovom ocu ne bih mnogo da govorim iz poštovanja prema prošlim vremenima, ali dosta toga se zna i pisalo se po novinama. Taj deo Acinog detinjstva se srećom dobro završio. Aca se kasnije oženio, dobio je decu i postao porodičan čovek - završila je Maja.

KONAČNO ISPLIVALE LAŽI ZVEZDANA SLAVNIĆA Lice mu se izobličilo kada je shvatio da je raskrinkan, sada je sve jasno (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading