PRVI PUT SE JAVNO OGLASILA MAJKA ZVEZDANA SLAVNIĆA Van sebe rešila da prelomi i otkrije pravu istinu, on će propasti u zemlju, a o Ani šokirala sve!
Foto: Printscreen

Majka Zvezdana Slavnića, Slavica, istakla je da joj je važno da konačno progovori i otikrije pravu istinu o odnosu Ane i Zvezdana.

Kako je istakla, ne želi da progovori da bi bila slavna, već zato što joj je strašno kroz šta prolazi Mokin i njen sin.

- Strašno je šta rade našem detetu. Svako ima pravo da radi ovde šta hoće, e pa kad imaju pravo, neka bar sad znaju istinu. Nisam se oglašavala, ali sam ja najkompetentnija. Živela sam najduže sa njim, živela sam i sa Anom i sa Zvezdanom. Živela sam i sa njom sama - kaže majka Slavica.

PRVI PUT SE JAVNO OGLASILA MAJKA ZVEZDANA SLAVNIĆA Van sebe rešila da prelomi i otkrije pravu istinu, on će propasti u zemlju, a o Ani šokirala sve!
Printscreen

Drama sa Zvezdanom koja se odigrava u "Zadruzi" ponovo je zbližila nju i Moku nakon, kako kaže, četrdeset godina.

- Mi se nismo videli gotovo četrdeset godina, osim dva puta na nekim sahranama. Čuli smo se posle trideset godina i ovo je stvarno stvar da se čujemo. On je bio u braku, ja nisam, ali što se mene tiče mogli smo i da se družimo svi - rekla je Zvezdanova majka za Hype.

Kako je za sebe rekla je rekla da najbolje zna ovu situaciju, a najavila je i da sprema veliko otkrivanje prave istine.

Iako se nedavno pisalo da se nalazi u lošem stanju, majka Zvezdana Slavnića otkrila je da se ni malo ne oseća kao baka.

ZORICA MARKOVIĆ RAZOTKRILA ZVEZDANA Ana joj ispričala šta joj je Zvezdan rekao misleći da kamere ne snimaju, ona zanemela!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading