PREVARA ZVEZDANA SLAVNIĆA ZGROZILA JAVNOST Slagao Anu da mu je zdravlje ugroženo samo da ne bi iznosila istinu, a onda pustio i lažne suze! (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem u rijalitiju "Zadruga", a nakon što je doživeo nervni slom i polomio sve po Beloj kući, otišao je kod Ane Ćurčić.

Njegova bivša partnerka, Ana krenula je da iznosi jezive detalje iz njihovog odnosa, te je ispričala kako ju je Slavnić psihički i fizički maltretirao, kao i to da ju je varao i prisiljavao na odnose.

Slavnić ne može da podnese to što Ana govori, pa tako u više navrata je nasrtao na nju, a sada je rešio da se posluži drugim metodama - manipulacijom.

Naime, on je otišao kod Ane i pokušao na miran način da razgovara sa njom, te je napravio od sebe "lažnu žrtvu", tako što je izmislio da je lošeg zdravstvenog stanja, kako bi je zaustavio da iznosi detalje iz spoljnog sveta.

"Šta bi ti rekla kada bih ti sada rekao da sam bio kod kardiologa, i da mi je rekao da mi se zdravstveno stanje stravično pogoršalo u odnosu na proteklih šest meseci? Pogoršalo mi se stanje, lupanje srca... Pitm te samo", počeo je Zvezdan kroz suze.

"Rekla bih ti da se čuvaš, šta mogu da ti kažem. Pričali smo kako ćeš ući ovde zbog zdravlja", govorila je Ana sa sažaljenjem.

"Šta bi bilo kada bi ti otišla kod psihijatra i rekla da ti je stanje pet puta gore. Da ti to meni kažeš, da li misliš da bih te ja d**ao?"

"Ne", kratko je odogovorila ona.

"Evo ja ću da ti kažem da mi hvala Bogu nije ništa loše. Hteli smo jedan drugom život da damo. Ja sam idiot nenormalni, ti bar imaš svest veću od mene, ja te molim da to ne radiš", govorio je Slavnić.

JEZIVO! Zvezdan uživo pred kamerama preti stravičnim ubistvom, gledaoci uznemireni, isplivao i užasan snimak (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading