ANA ŠPIJUNIRA ZVEZDANA! Ćurčićeva ne prestaje da se ponižava, njeno ponašanje šokiralo javnost
Foto: Printscreen

Naime, Slađa Lazić, Ana Ćurčić, Ivan Marinković i Sofija Una Manić su stajali ispred gardarobera i priskluškivali razgovor ovo dvoje zadrugara.

-Ako sam takav, na koledžu sam bio jer sam uradio ono za šta sma robijao. Ako ste me prihvatili takvog, a onda je došlo do toga da kad je Ana šošla, svi ste promenili mišljenje. Ti si mogla da kažeš: ''On je loš, uradio je katastrofalne stvari, ali je prema meni dobar''. To većinski deo vas nije uradio, nego ste birali strane - rekao je Zvezdan.

-Neca je tebe osuđivao i pre nego što je Ana došla, kao i ja. Nije Anin dolazak ovde bio ključan da se mišljenje o tebi promeni. Ja sam imala mišljenje o tome. Problem među nama je nastao kad si me ti napao jer sam stala na Aninu stranu - rekla je Miljana.

-Što Tamaris onda laže da si ti bila zaljubljena u mene? - upitao je Zvezdan.

-Ne znam. Njoj je smetalo jer ja nisma prekinula kontakt s Adamom kad su raskinuli. Ona je sve izmislila, nikada to nisam rekla, veruj mi. Sofija i ona su to isplanirale da kažu. Nakon onog video-klipa si rekao Ani da si joj dokazao da joj nisam prava prijateljica. Ne znam zbog čega si imao tu potrebu? - kazala je Miljana.

-A ne pitaš se što je ona tebi to zamerila? - upitao je Zvezdan.

-Ti si joj tako interpretirao - rekla je Miljana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading