VASPITNE METODE Miljana se prisetila kako ju je Marija kaznila tokom boravka u Turskoj, pa spomenula kaiš i batine koje nikada nije zaboravila
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Najkontroverznija rijaliti učesnica svih vremena, Miljana Kulić, tvrdi da je konačno srećna u ljubavi. Ona je obnovila vezu sa Lazarom Čolićem Zolom i oprostila mu što je pokušao da ponizi njenu majku Mariju.

Nišlijka je govorila o svojim osećanjima prema Zoli, ali je i spomenula da ne zna kakva će biti reakcija njene majke, pa se prisetila i batina koje je od nje dobila prošle godine za vreme operacije u Turskoj.

- Osećam se fenomenalno jer smo se Zola i ja pomirili. Ja ne idem na to da me samo seks zadovolji, ne bih mogla, pa da me neko šutne, dovlači i odvlači - kaže Miljana, i dodaje da mu je oprostila aferu s majicom na kojoj je lik njene majke:

VASPITNE METODE Miljana se prisetila kako ju je Marija kaznila tokom boravka u Turskoj, pa spomenula kaiš i batine koje nikada nije zaboravila

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Malo me je povredilo kad je obukao majicu, pa sam razumela koliko je bio ponižen. Nakon toga je on okačio majicu i ja sam smatrala da je ta majica simbol naše ljubavi, međutim on je hteo da ponizi moju majku. Imali smo čak i jedan odnos gde smo on i ja zaboravili da skinemo majicu, ali ne može Zola da je ponizi, mogu samo ja. On je sujetni muškarac i desilo se šta se desilo. Brzo je ušao u vezu sa mnom i ja sam znala da će reći da smo opet zajedno. Bili smo prijatelji s povlasticama dan i po. Nekad ne razumem samu sebe zašto sam to uradila s Nenadom, ali da se ne vraćam na tu priču.

Miljana s nestrpljenjem očekuje Marijin povratak u „belu kuću“, ali se isto tako plaši njene reakcije, pa se setila kako ju je majka prošlog leta prebila.

- Pokušaću da je odobrovoljim, sredila sam apartman tako da može da se liže. Iskreno se plašim. U Turskoj sam dobila od nje batine koje ću pamtiti ceo život. Ona je otišla s Nenadom nešto da kupuje, a ja sam joj napisala poruku da idem sa šanerom da kupujem parfeme. Oni su me tražili po Turskoj, kukala je da me je izgubila, a ja sam sedela preko puta, pila kafu i smejala se. Kaišem me je ubila od batina - ispričala je Miljana i rekla šta očekuje kada se Marija vrati u Zadrugu:

- Mislim da će kao i uvek da me ponižava - završila je Kulićeva razgovor s Markom Đedovićem u Šiša baru.

VASPITNE METODE Miljana se prisetila kako ju je Marija kaznila tokom boravka u Turskoj, pa spomenula kaiš i batine koje nikada nije zaboravila

 

 

Marija nema rak

Marija Kulić izvedena je pre nekoliko dana iz Zadruge, kako bi otišla u Niš i otkrila od čega boluje, jer se zdravstveno nije osećala najbolje. Odlučila je da obavi sve neophodne lekarske preglede i otkloni bilo kakve sumnje. Zabrinuta zbog majke, Miljana Kulić je insistirala da dobije informacije o tome šta se dešava s Marijom.

- Izvedite me da vidim da se nešto nije iskomplikovalo s mamom. Da vidim i čujem da li ima bolove. Da li je izašla iz bolnice i kako je - govorila je Kulićeva u jednom trenutku, a već u sledećem, čini se da je sve potrebne informacije dobila.

- Pozdravila vas je sve moja mama, dobro je. Dolazi u Zadrugu, nema rak. Ima bolove kao kada zaboli zub, ali nije rak - kratko je obelodanila Miljana ostalim ukućanima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading