ANITA RASKRINKALA MILICU, A ONDA NASTAO NEVIĐENI HAOS Otkrila da je imala vrelu akciju sa Bilalom, Veselinovića zapenila i zapretila joj pa poručila "Plakaćeš"
Foto: Alo/Printscreen

Anita Stanojlović odlučila je proširi priču šorom Bele kuće, o akciji koju su tokom prošle noći imali Milica Veselinović i Bilal Brajlović, a portom njemu otkrije da je njena dojučerašnja drugarica danima dozivala Filipa Cara.

- Mico, ti mi se nisi pohvalila, ja sam sad saznao. Dobio sam od Anite informaciju da si imala se*s - rekao je Neca.

- Imala sam pidžamu, nije bilo se*a - kazala je Milica.

- Anita je otišla sinoć kod Palčice da joj kaže da ste Bilal i ti imali se*s - kazao je Rodni.

ANITA RASKRINKALA MILICU, A ONDA NASTAO NEVIĐENI HAOS Otkrila da je imala vrelu akciju sa Bilalom, Veselinovića zapenila i zapretila joj pa poručila

Printscreen

 

- Anita, mogla sam i ja da kažem Palčici, a ne ti da prenosiš - kazala je Milica.

- Boli me ku*ac, je*ite se svi - kazala je Anita.

- Nemoj da me nateraš da ti lično popu*iš svima. Nije bilo se*a. Ne razumem što ona ide okolo i šrepirčava šta sam ja radila - kazala je Milica.

- Svi su likovali kad su čuli to - rekao je Rodni.

ANITA RASKRINKALA MILICU, A ONDA NASTAO NEVIĐENI HAOS Otkrila da je imala vrelu akciju sa Bilalom, Veselinovića zapenila i zapretila joj pa poručila

Printscreen

 

- Ne možeš da kažeš da se nisi je*ala, kad jesi. Ne može mene niko da oslovljava najgorom, kad ti voliš Cara, a ideš i odjednom se je*eš sa Bilalom - kazala je Anita.

- Ne možeš da se pereš preko mene - kazala je Milica.

- Ja sam videla da je bilo, itekako - rekla je Anita.

- Ajde, Anita, šta je rekla Milica o Caru? - upitao je Bilal.

- Danima unazad priča samo o Caru - kazala je Anita.

- Plakaćeš i molićeš. Zapamtićeš me, jer si sada sve slagala. Ku*vetine raspale samo gledaju da mi upropaste nepto lepo, kad mi dobro krene - rekla je Milica.

"UPIŠANKO, NAPOLJU TE ČEKA PAKAO" Zvezdan ni sluti šta će mu se desiti nakon izlaska iz Zadruge, naplatiće mu sve nemilosrdno!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading