"UPIŠANKO, NAPOLJU TE ČEKA PAKAO" Zvezdan ni sluti šta će mu se desiti nakon izlaska iz Zadruge, naplatiće mu sve nemilosrdno!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Milena Kačavenda, sada već čuvena kuma Ane Ćurčić, poznaje najsitnije detalje odnosa svoje kume i Zvezdana Slavnića.

U jednom od svojih obraćanja, pratiocima na društvenim mrežama, predočila je kakav je to Zvezdan, te sasula drvlje i kamenje na njega.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Skandal majstor, upišani, pravi spektakl bez spektakla. Ja bih rekla da je đavo odneo šalu. Gospodina "upišanka" ne može niko da sredi. Produkciji je interesantno da se ovo zakuvava. Ja kada bih ušla otišla bi mast u propast. Jedno je istina, njega napolju čeka pakao. Policija više na ovo ne može da reaguje. Ne treba da pišemo nikakve peticije, to nema svrhe. Ja njoj ne mogu fizički pomoći, mene unutra ne puštaju. Znajte da, ukoliko je Zvezdana izvodila policija, mi to nećemo znati, jer produkcija to neće saopštiti. Znam da je puno ljudi zabrinuto, ovakav slučaj se u inostranstvu ne bi desio - izjavila je Milena Kačavenda u svom obraćanju.

SANJA ŠUTNULA MARKA PA MU ZADALA NIKAD BRUTALNIJI UDARAC On zanemeo nakon ovoga što je uradila, nije mogao da veruje!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Kaca

11.03.2023 21:00

Sta bi sad kuma na produkciju zacrtala ona da udje i to je to

Stole

11.03.2023 21:44

Kumo ne manipuliši i ne imišljaj.Zezdan ništa nije urado.ošto da ivša čašćaa Kumo ne manipuliši i ne imišljaj.Zezdan ništa nije urado.Pošto ga bivša čašćava i najprljavijim vedjanjem normalno je da je negira Možete samo da ga ne volite i priči kraj. Ništa ružno nije uradio. Niti mu jjpaa na pamet da bude više sa jom. Ona izirava žrtvu, a nje već arlapača koja ga bezdušo iritira i smara.Trči sa njim ko sumanuta Njoj je samo stalo do prog mesta i da zgradi čak i njegov honorar. Koja boleština psiho težak. Ona je totalo pogoljbljena,nema kntrolu šta priča, akako kaže i sama ima rupe u glavi. Bože ima li te, spasi Zezdana od napasti...