ANA PONOVO ZAKUKALA ZBOG HORORA KOJI JOJ PRIREĐUJE ZVEZDAN Ne može da veruje, van sebe, otvorila dušu i naježila Zoricu!
Foto: Alo/Printscreen

Zorica Marković i Ana Ćurčić kao i svakog jutra odrađuju svoju trač partiju prilikom koje Ana govori o njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem. Ona se i ovoga puta ispovedala Zorici i priznala joj koliko je povređena.

- Kaže mi šta radite to, na šta to liči. Rekao sam joj da stane. Reko j** ko može da joj zabrani. Kaže on pa to ti je drugarica. Sve i da sam je rodila, kako ja mogu to. Šta god, bruka i sramota. On otišao, posle ćutao ništa on - govorila je Zorica.

ANA PONOVO ZAKUKALA ZBOG HORORA KOJI JOJ PRIREĐUJE ZVEZDAN Ne može da veruje, van sebe, otvorila dušu i naježila Zoricu!

Printscreen

 

- Nije mi prilazio. Miljana mi je donela palačinku kad je došao u sobu, dok sam to jela on je dobacio opet psovke. Ja sam ćutala. On neka psuje, ja ću da ćutim. Ako me bude vređao, neću ništa. - rekla je Ana.

- Posle svega, on mene maltretira. Jel si ti videla za ništa šta se desi. Ovakvog tipa uvrede nisam još doživela. Užasan je. - nastavila je Ana.

- Njemu je što ti pričaš za crnim stolom - dodala je Zorica.

ZVEZDANOV PRIJATELJ IZNEO ŠOKANTNE DETALJE O ANI ĆURČIĆ "Maja Marinković joj nije bila ravna napolju", a onda spomenuo i kocku!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading