KRILA OD NJEGA Ana otkrila nove detalje o jezivom maltretiranju: "Moj sin ne zna da me je maltretirao, strahovala sam od..."
Foto: Alo/Printscreen

Ana Ćurčić je razgovarala sa Zoricom Marković u kupatilu u hotelu o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

- Filip je išao za njih dvanaest, bukvalno oko 60 hiljada je poneo, sva sreća pa sam ja prva krenula. Rizikovala sam ali sam morala - rekla je Zorica.

- Žana mi je sinoć prošla, pitala me kako sam, da je ona pričala sa Mićom, ona ga je iskulirala, i kao dala mi savet da ostane na ovome. Ona je meni to rekla da ne bismo iznosili prljav veš ona to misli, ali je Mića tačno video šta da radi - rekla je Ana.

KRILA OD NJEGA Ana otkrila nove detalje o jezivom maltretiranju:

 

 

- Oni nisu uspeli Miljana da okrenu, po meni stvar je vrlo je*ena samim tovjim ulaskom, oni su prošli najgore faze,a donekle ti je jasno, svi su se okrenuli protiv tebe, a to ne teba da te dotiče, ne svađaš se, ne vičeš, samo lagano. Ovde nema niko pravo da diriguje kako ćeš da se ponašaš u smislu osećanja, a niko nema pravo osim samog tebe - rekla je Zorica.

Moram da ti kažem da dosta ovih stvari moj sin nije znao, i mene to plaši. On je drugačiji od ćerke, mene to tek sada ubija. On je znao za stan i za kocku, ali nije znao za. Moja Zoko moj sin je spasio njegovu majku kada je htela da skoči da se ubije - govorila je Ana.

 

NI MAJA, NI MILICA Bilal se uvukao u krevet cimerki sa kojom ne razgovara, sekunde ih dele od jorgran planine (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading