OGLASILA SE IVANA ŠAŠIĆ! Pevačica otkrila da li je Bojan varao sa Ivanom Šopić, ovo je prava istina
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Poslednja u nizu bila je vezana za voditeljku Ivanu Šopić, s kojom je kako on tvrdi,već neko vreme intiman. 

Sada se tim povodom oglasila i Ivana, koja ističe da je njen bivši suprug slagao.

- To je isto kao što je pričao da je suvlasnik firme, a istina je da je zapravo vozač. On Šopićku niti poznaje, niti bilo šta, ne znam odakle mu ta maštovitost. Sve što je rekao, slagao je. Nema kraja njegovim lažima. Pravi devojci problem za džabe, potpisujem da se nikad nisu upoznali u životu. On je prešao igricu - počinje Ivana svoje izlaganje i nastavlja:

Boki i Ivana

Printscreen

 

- On je skovao plan da i mene uvuče u rijaliti igru, ali ja sam završila tu etapu u svom životu. Na račun mene planira i "Zadrugu 7", a u ovoj planira do finala da dođe, ali teško da će mu to poći za rukom - tvrdi Šašićka, koja se takođe osvrnula i na aktuelni ljubavni trougao između Ane Ćurčić, Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

- Ja sam sa ženom s kojom me je Bojan prevario ostala u odličnim odnosima, dok sa druge strane gledam odnos između Zvezdana, Anđele i Ane i prosto nije mi jasno zašto je žena toliko napada. Nikad treća strana nije kriva. Ja sam bila na istom mestu gde i Ćurčićeva, ali ja sam presekla čim sam videla da je on loš čovek -rekla je ona za Kurir.

DOGODILO JOJ SE ČUDO Ana iznela šok detalje, evo šta se desilo nakon što je posetila manastir, zadrugari u šoku

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading