NOVI ŽESTOK POTRES ZA FILIPA CARA Nije ni svestan kakav horor se odvija napolju, doživeće pomračenje kada sazna, završava iza rešetaka?
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković, svojim ponašanjem i ljubavnim odnosima kako u spoljnjem svetu tako i na velelepnom imanju, ne prestaje da intrigira domaću javnost.

Poznata po svojim izjavama koje često postanu viralne, takođe se pamti po žestokim sukobima i okršajima, najčešće sa ljubavnim partnerima.

Jedna od nedavnih svađa prodrmala je region, kada su Marinkovićeva i Filip Car urlali i psovali se iz sve snage.

Sukob je eskalirao i nastao je pravi haos kada je Car navodno pretio Maji smrću, spominjao joj oca, dedu ali i kućnog ljubimca i to sve u negativnom kontekstu.

NOVI ŽESTOK POTRES ZA FILIPA CARA Nije ni svestan kakav horor se odvija napolju, doživeće pomračenje kada sazna, završava iza rešetaka?

Printscreen

 

Ovim povodom, Taki Marinković se oglasio i prvi put javno priznao da više ne želi da ćuti i da je preduzeo drastične mere.

- Čovek je monstrum! Dugo je bio Majin fan, lepio moje i njene sličice, pratio sve pre nego što je prvi put ušao u "Zadrugu". Razumem svađe, rasprave, ali toliko da budeš nečovek, da vređaš nekoga i želiš mu smrt?! Pretio je Maji da će je ubiti, psovao mene, mog oca od 83 godine koji je u bolnici i njemu želeo smrt koji nikada nije bio deo rijalitija. Koji je to bolesnik da Majinom psu od godinu i po dana želi da ga nema?! - izjavio je Marinković i dodao:

- Neću više ni jednu reč da dozvolim da se kaže mom detetu! Dosta mi je više! Ja iza nje stojim i takve stvari više ne želim da tolerišem jer su nenormalne i bolesne. Tužio sam Filipa Cara! Neko mora njegovom ponašanju da stane na put! - zaključio je Taki.

FILIP CAR ZBOG ALEKSANDRE IDE U ZATVOR? Hitna reakcija zbog agresivnog ponašanja, očekuje ga pakao

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading