FILIP CAR ZBOG ALEKSANDRE IDE U ZATVOR? Hitna reakcija zbog agresivnog ponašanja, očekuje ga pakao
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Slovenka, majka Aleksandre Nikolić, oseća se loše zbog novih turbulentnih dešavanja svoje ćerke i njenog dečka Filipa Cara u "Zadruzi".

Kasno sinoć je došlo do nove brutalne svađe Aleks i Cara, a haos se nastavio jutros. Njena majka zbog toga oka nije sklopila, a zbog pogoršanog zdravstvenog stanja morala je da se javi lekarima.

- Kako šta mi je, jeste li vi videli šta onaj Filip radi mom detetu?! Pa, nisam ja nju našla na ulici, boli me srce, nije mi dobro! Šta mu je, džukeletina jedna?! Ne znam šta više hoće od moje Aleksandre! Zar vi ne vidite da je on lud za Majom, a Aleksandru mi muči jer je džukela?!

- Aleksandra je dobra i naivna duša, neiskvarena. Uvek misli da treba nekome da ugađa, kao njena majka, sebi je uvek zadnja u životu. To će je koštati! Ne znam kako da joj pomognem. Ja ću policiju da zovem, to je neminovno! On je čovek koji mrzi žene, sigurno ima posledice velike iz svoje mladosti. I ja imam mnogo problema u životu, pa se ne iživljavam.

MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ U LOŠEM STANJU Hitno hospitalizovana, van sebe zbog Filipovog ponašanja prema njenoj ćerki, išla i u policiju, šok

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ISTINA

21.02.2023 18:01

odmah gospodjo podnesite krivicnu prijavu a ylostavjanje odmah PRAVDA YA ALEKS I SVE YENE KOJE MALTRETIRA