SAMO SE JOŠ VIŠE KANALI Ana ne prašta Miljani muvanje sa Zvezdanom, Popovićeva van sebe: "BILA SAM NEPROMIŠLJENA"
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević podigao je Miljanu Popović da prokomentariše prekid prijateljstva sa Anom Ćurčić zbog bliskog ponašanja sa njenim bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem.

- Da li osećaš bar malo sramote i griže savesti zbog togga što si ANu vrlo svesno izdala, a uvažila te je kao niko pet meseci. Masa ljudi sa kojima živiš te šikanira, a ona ti je pružila šansu i priliku da budete drugarice - rekao je Darko.

SAMO SE JOŠ VIŠE KANALI Ana ne prašta Miljani muvanje sa Zvezdanom, Popovićeva van sebe:

 

 

- Savest mi je čista, ali da žao mi je zbog svega i ne bih se složila da sam vrlo svesno uradila - rekla je Miljana.

- Rekao sam svesno jer si stavljena na stub srama zbog emocija prema Zvezdanu, govorila si da lažu i imaju namere, a Tamaris je iznela isto. Posle ustaje Zvezdan i potvrđuje priču zadrugara, a na sve to Ana govori da nema veze i da neće da veruje. Posle toga dolazi utorak i ti sa njim prisno igraš, pričaš, dodiruješ se - rekao je Darko.

SAMO SE JOŠ VIŠE KANALI Ana ne prašta Miljani muvanje sa Zvezdanom, Popovićeva van sebe:

 

 

- Đuskala sam sa Necom, a ne sa njim i nismo se dodirivali. To je bilo pred kraj žurke kad smo pričali i on je bio malo emotivniji i ja sam to uradila nesmotreno. Nisam razmišljala kako će to izgledati. BIla sam skoncentrisana kako se on oseća i šta priča, plače i priča o Ani. Našla sam se u ulozi tešitelja, a nije mi tu bilo mesto - rekla je Miljana.

- Ana je rekla da kad bi tešila druga uzela i drmnula ga, napravila je konkretnu razliku između vas dve. Bila si mu prisna telesno - rekao je Darko.

- Da, pustio je suzu i pričali smo jedno drugom na uvo. U drugoj situaciji smo sedeli ovde i normalno pričali, drugarski, žargonski. Stajsli smo blizu jer je muzika glasna, tešila sam ga i govorila da je Ana u pravu. Vreme će pokazati da li sam jurila kadar. Žao mi je jer sam je izneveila i razočarala, ali je nesmotreno i nepromišljeno urađeno - rekla je Miljana.

SAMO SE JOŠ VIŠE KANALI Ana ne prašta Miljani muvanje sa Zvezdanom, Popovićeva van sebe:

 

 

- Meni bi bilo korektno da samo stane i kaže da je pogrešila. Mislim da vidi grešku i da se pravi luda, to tešenje i brisanje suza je glupost teška. Kanali se - rekla je Ana.

- Rekla sam danas to - rekla je MIljana.

- Kako ti je mirna savest onda? - pitao je Ivan

- Shvatam da taj kontakt nije tako trebao da izgleda - rekla je Miljana.

Komentari (0)

Loading