CAR RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI Filip izneo INFORMACIJE koje ima o njoj iz Tivta, sumnja da je imala nešto sa Pavlom Jovanovićem: HAOS U BELOJ KUĆI
Foto: Printscreen

Jovana Tomić Matora kometnarisala je odnos Anđele Đuričić, Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

- Smatram da generalno, ako mi neko dođe i kaže da mu je najbitnije da Ana ne izađe razluđene glave, a radi kontra, kako da dođem da ga potapšem po ramneu. Sve što radi u poslednje vreme, totalno sam promenila sliku. On je taj koji je dovodi u tu situaciju, neko bude surov i iskren prema njemu, pa on radi ovo. Kako ja da ga sprečim. Smatram da on trebda da sedi ovde i da čuje. Oni neće prkeinuti komunikaciju, to je sigurno. Ja na celu situaciju gledam kao na pravdanje i emotivnu manipulaciju - rekla je Matora.

CAR RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI Filip izneo INFORMACIJE koje ima o njoj iz Tivta, sumnja da je imala nešto sa Pavlom Jovanovićem: HAOS U BELOJ KUĆI

undefined

 

- Optužena si da si i Anđelu dovojila od njega - rekao je Darko.

- Ko to priča - začudile su se obe.

- Niti se ja družim sa Anom, žena je prema meni ispala fer, mogla je sa močugom na mene. Anđeli ne ,možeš ništa da dokažeš. Ja nisam neko ko podilazi u društvu. Ogradila sam se od početka veze, a i sad ću. Zvezdan mi je totalno drugačije prirastao srcu od Anđele, sa njom se samo gotivim iako se znamo duže. Mišljenje o njihovoj vezi mi se promenilo još pre Aninog ulaska. Za mene se njihova veza završila od kad je krenuo da poljubi Aleks, smatram da oboje nisu jedno za drugo. Ja nisam isticala njene mane, samo smo pričalu da je generalno drska. Imam i ja svoje momente. Ima da pričam šta ja hoću, pa po cenu da me optuže. Jedino da bduem tapšač i da pričam da su jedno za drugo - rekla je Matora.

- Meni sve ovo što slušam vređa inteligenciju. U nekim stvarima se slažem sa Matorom, a mi smo pogrešili što uopšte sudelujemo u bilo čemu. Kad je Ana u pitnaju, upalio sam onaj moj rijaltii mod. Kod nje mi se ne sviđa jer smatram da ima dugačije mišljenje o ljudima sa kojima je dobra ovde, ali je 1/1 ispravna. Jedina je oštećena, a jedina je ispravna. Anđela, u celoj ovoj preljubi i s*anju, sa njom sam završio odnos kad sam video kako funkcioniše. Ljut sam bio da me ti obmaneš i budeš nekoga koga ću isticati da si drugačija od drugih, a razlika je jer su one transparentne i direktno rade, npr Anita i Viki.

- Kako te je obmanula? - pitao je Darko

CAR RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI Filip izneo INFORMACIJE koje ima o njoj iz Tivta, sumnja da je imala nešto sa Pavlom Jovanovićem: HAOS U BELOJ KUĆI

 

 

- Kako nisi kriva, nije Zvezdan džoger nabijao na onu stvar. Nije se ona slučajno spotakla i pala na njegov ku*ac. Janjuše, šta je rekao onaj čovek - rekao je Car.

- Ne petljaj me sa tim čovekom - rekao je Janjuš.

- Taj čovek je vrlo ozbiljan i rekao nam je vrlo ružne stvari o njoj. Je l' sam te napolju pitao čiji auto na američke table voziš? - pitao je Car

- Da, ali to nije tvoja stvar, to je moj drug - rekla je Anđela.

- Čuo sam da je u braku, zauzet - rekao je Car.

- Pavle Jovanović - rekao je Đogani.

- Hvala Adame, to je verenik moje kume. Ne mešam ga u rijaliti iako je bivši učesnik. Darko zna ko je Pavle, ozbiljan dečko, slobodan dečko, Adamov i Petrućijev drug. On je uvek bio samo moj drug i branio me je - rekla je Anđela.

- A auto gde je? - pitao je Darko

CAR RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI Filip izneo INFORMACIJE koje ima o njoj iz Tivta, sumnja da je imala nešto sa Pavlom Jovanovićem: HAOS U BELOJ KUĆI

 

 

- Je l' se ti (Anđela) bojiš onoga što ću ja reći? Meni je došao čovek i ono što mi je rekao, ja sam mislio da nema šanse. Onda mi je Janjuš rekao da je i njemu drugi čovek rekao, pa nam je došao treći čovek i rekao to, to i to. Onda sam te kao drug pitao i ti si me slagala, nisi rekla da je od druga - rekao je Car.

- Nemam ja potrebe da ti pričam o ljudima koji su u mom privatnom životu - rekla je Anđela.

- Nisam ja zelen - rekao je Car.

- On je drugarčina, sutra da ti treba auto on bi ti dao - rekao je Đogani.

- Rekli su da si se gurala da ideš sa njima na splavove - rekao je Darko.

- Fina devojka ne ganja mene i Matoru, budale i razvratnike po Beogradu, već ide kući. Nisi ti čistila pod, treba da ideš kući ako si fina i dobra, a ne po splavovima - rekao je Car.

- To je jedan moj drug, ozbiljan lik iz Tivta. Sedeli smo i pričali o Zadruzi i spomenuo mi je nju i rekao da ona uopšte nije takva kakva je bila, već da ima neke stvari koje nisu dobre. Da nije takva kakva se predstavila - rekao je Janjuš.

- Zna se ko je meni Pavle i ko sam ja njemu, a ove priče rekla kazala, bez argumenarta i činjenica me ne interesuju - rekla je Anđela.

CAR RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI Filip izneo INFORMACIJE koje ima o njoj iz Tivta, sumnja da je imala nešto sa Pavlom Jovanovićem: HAOS U BELOJ KUĆI

 

 

- Na osnovu čega ti je dao auto? Drugu da kriješ čiji je auto - rekao je Car.

- Mene i kad su pitali šta mi otac vozi, ja nisam pričala - rekla je Anđela.

- Jutros sam rekao sve što mislim dok sam imao nervni slom. Od sad ću ja pričati, pa vi lomite i razbijajte, osećam se maloumno kad ćutim i slušam vas. Sve što sam rekao sam čuo i krio do sad. To su sve glasine, ali sam posmatrajući njeno ponašanje i kako je mene izdala kad sam ušao. Ti si mene već u studiju odrukala, napala si Milicu. Vidi je što se upalila, je l' ovo Dalila - rekao je Car.

- Sa mnom nikad nisi bio, to te boli jer ja nikad nisam htela i sa mnom ne možeš. Ja nikad nisam pristala - rekla je Anđela.

- Ja da sam hteo, itekako bi - rekao je Car.

- To te boli, jer znaš da nisi mogao - rekla je Anđela.

- Tri čoveka, Mateja, Zvezdan i Fran, sa Zvezdanom i Matejom je bila, a sa Franom je bilo tesno, ali nije hteo - rekao je Car.

- O Anđeli je to znao i kad je ušla, ali kad je bila sa Zvezdanom nisu smeli da joj kažu. Zvezdanu niko reč ne govori, niko ne komentariše šta je on uradio, a za nju skaču i na rekla kazala.Trebali su da pričaju dok je bila sa njim, tad su jedino osuđivali mama, Mića, Zorica i ja. Da li bi smeli o Ani nešto da kažu da su čuli? Ne, sedeli bi kao pi*ke - rekla je Miljana.

Komentari (0)

Loading