STAVILA SAM STVARI TAMO GDE SU ONI IMALI INTIMNE ODNOSE Ana u suzama progovorila o prekidu komunikacije sa Zvezdanom, on IZLETEO IZ KUĆE
Foto: Printscreen

Sledeće pitanje voditelj Darko Tanasijević pročitao je Zvezdanu Slavniću.

Zašto prilaziš i razgovaraš sa Anom, kada je njoj lakše da te preboli kada nemate komunikaciju - glasilo je pitanje.

STAVILA SAM STVARI TAMO GDE SU ONI IMALI INTIMNE ODNOSE Ana u suzama progovorila o prekidu komunikacije sa Zvezdanom, on IZLETEO IZ KUĆE

undefined

 

- Nećemo više imati komunikaciju, bolje je tako - rekao je Zvezdan.

- Meni je sada lakše da se malo sama konsolidujem sa svojim mozgom, što mi nije dao nijednog momenta. Doneo je ovu odluku jer sam ga ja pitala za tu ženu iz Švajcarske. Nije hteo o tome da priča, onda sam ga pitala pošto je došao ovde iz naše kuće, sa kombinacijom, da mi pojasni...Kada sam saznala sve što sam saznala, ako bi me sada pitao: "Da li me je varao?", ja bih te pitala o čemu pričaš. Dala sam mu primer kada sam mu ja dizala roletne, koje je on pričao gospođici da su spuštene. On jedino ume i da uradi - rekla je Ana.

- Čak te je i ucenio malo pre - dodao je Darko.

- On je moje godine i život upropastio, nisam došla ovde daga upropastim. Ja sam ovde njemu mnogo puta pružila ruku, spustila loptu. Ja nisam žena koja juče udara glavom o zid, ja večeras pijem vino ovde. Veruj mi kada kažem da su ovi ljudi mediokriteti, to je blaga reč, jer još uvek nisam to uradila. Ajde da obrnemo situaciju, da to rade žene. Onda smo mi ku**e, prostitutke i ostalo. Kada sam ga pitala zbog čega me nisi pustio i zbog čega si to uradio, a on je na to odgovorio da nije imao to kod kuće. Ja ću sada da ti kažem da je imao ljubav, rešenje problema i ako me sada pitaš da li me je taj čovek voleo, ne nije, ja sam mu bila sigurna luka gde je mogao da se vrati - rekla je Ćurčićeva.

- Nije mi nešto zasmetalo, to su moji postupci u roku od 48 sati. U ponedeljak u deset sati sam pričala jednu priču, ujutru kada sam bila iskrena, pričala sam kako se ja osećam. U tom trenutku nemoći udarila sam svoju ruku. Sad neke stvari koje je Ana rekla, ne bih komentarisala - rekla je Anđela.

STAVILA SAM STVARI TAMO GDE SU ONI IMALI INTIMNE ODNOSE Ana u suzama progovorila o prekidu komunikacije sa Zvezdanom, on IZLETEO IZ KUĆE

 

 

- Anđela je povredila svoju ruku, ja sam to iskomentarisala kako sam iskomentarisala. Ja sam otišla u izolaciju tamo gde se odigrao se*s njih dvoje. Stavila sam stvari na krevet gde su oni imali se*s koji sam ja gledala. Misliš da je došao da me pita to? Da me pita kako se osećam? Sve ono što sam ja gledala, ja sam došla na mesto zločina. Ne dao ti Bog da si bio u mojoj koži tada. Svakim danom mi čovek pokazuje ustvari, ne znam kako da nađem reč, s kim sam ja bila i kome sam svoje godine dala. Hvala Bogu što sam ovde i mojoj deci što su me pustili. Ti si srušio i dom i porodicu zarad ovog ovde? On sada želi da prebaci sve na mene, zato što je uvek tako bilo. Uvek je bilo da kada je problem, tu sam ja da rešim, nebitno kako, pa je očekivano da je ovo izdaja - rekla je Ana.

- Meni je jasno da je ona došla da se bori za sebe i svoj život. Ne dopada mi se njegovo ponašanje prema njoj, smatram da ja nemam pravo da budem drska, jer ona meni nije kriva, nisam ni ja njoj - dodala je Đuričićeva.

Komentari (1)

Loading