NE BI ME ČUDILO DA SE SPETLJAJU Ana rekla da ne ne zanima šta Zvezdan radi, a Anđela ostala ZGROŽENA SINOĆNIM ZVEZDANOVIM PONAŠANJEM
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje Maji Marinković i Zvezdanu Slavniću:

Što ne priznate da se sviđate jedno drugom?

- Što bi priznali kad se ne sviđamo - rekao je Zvezdan.

 

 

- Drugari smo. Nije mi fuj, ali nemamo bliskost u drugom smislu. Samo smo drugari i to je sve - rekla je Maja.

- Da li sve drugare češkaš i primaš u krevet? - pitao je Darko

- I Bebica me uvek zagrli, Zvezdan je isto malo jutros došao, a nismo prešli granice prijateljstva i to je to - rekla je Maja.

- Meni je rekao da ga je češkala i da su pričali o meni. Dobila sam raport, a što mi je raportirao, ne znam - rekla je Ana.

- Je l' ti izgleda kao prijateljsko druženje? - pitao je Darko

 

 

- Ne gledam ih i ne doživljavam, a i da uzmu nešto da rade, mene ne bi čudilo. Neka zaređa sve redom slobodno, nije mu prvi put - rekla je Ana.

- Nemam nikakav komentar, njegovo ponašanje je katastrofa. Verovatno je i bolje što nisam bila. Degutantno mi je i njegovo ponašanje mi nije čak ni za komentar - rekla je Anđela.

- Vidim da su se svi ućutali, a kad se desi, onda se dele u tabore. Ni on, a ni ona ne treba da rade neke stvari na kontu kojih su bili povezivani. Možda zaista nisu imali lošu anmeru, ali slika koju smo mi videli ne odaje takav utisak. On ako nije svestan šta radi, možda ona kao drug treba da mu kaže - rekao je Mića.

Komentari (0)

Loading