ANĐELA ĐURIČIĆ POBEGLA IZ ZADRUGE Nije mogla više da izdrži, snosiće debele kazne!
Foto: Alo/Printscreen

Anđela Đuričić rano jutros je ponovo napravila dramu kada je pokušala da pobegne iz Zadruge. 

Kako je mislila da je dobra ideja da beži kroz staklo i veliki prozor u dvorištu, kroz koji je već nekoliko puta pokušavala da se provuče, ona je lupanjem i lomljenjem stakla probudila pojedine zadrugare, koje je to iznerviralo. 

Filip Car je pokušao da urazumi Đuričićevu, ali nije uspeo, jer je ona počela da ga vređa i tera od sebe. Besan zbog toga, Car je ubrzo odustao od namere da je spreči u bežanju, pa se vratio u spavaću sobu, a onda opleo po Anđeli i potvrdio reči Zorice Marković od pre nekoliko dana. 

ANĐELA ĐURIČIĆ POBEGLA IZ ZADRUGE Nije mogla više da izdrži, snosiće debele kazne!

Printscreen

 

- Ona će sa mnom tako, ja joj za sve ćutim, ali ako ja kažem kako jeste. Na kraju ću im reći svima sve. Planiraju sedmicu, a ovamo se je*ala za pare. Kur*etina od 24 godine, kao postala ku*va odjednom, okrenula se i pala na ku*ac, ne bila je ku*vetina. Pitaću je ja da li se je*ala za pare, čiji je auto vozila, jurila nas da je promovišemo, sve se zna bre, a ja kada progovorim... - govorio je Car.

Anđela je uspela da se provuče kroz rupu koju je napravila na prozoru, a da li će i ovaj put biti vraćena u Belu kuću saznaćemo uskoro. 

"SLAVNIĆEVA ŽENA JE ROSPIJA" Šokantno obraćanje u vezi Ane Čurčić iz Đenovića, Anđelini roditelji pobegli u inostranstvo, neviđena DRAMA I HAOS!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dušan

08.02.2023 20:25

Hvala Bogu da je otišla. Srećan joj put i nikada se ne vratila ovamo.

Vera

08.02.2023 20:28

Care, care, koliko je sati kod Anđele?