"GLEDAO SAM KAKO SE MAZE" Zola progovorio o pomirenju Miljane i Bebice: TO MI JE PONIŽENJE
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola je razgovarao sa Drvetom Mudrosti o odnosu sa Miljanom Kulić.

-Sinoć je sve bilo super do jednog momenta kada sam se okrenuo i video Mariju Kulić da trči. Iskreno bilo mi je to čudno, a onda sam video MIljanu kako se grli sa Bebicom, ja sam mislio da je zadatak, pa sam uhvatio nju za ruku. Posle sam čuo da su se njih dvoje poljubili. Bilo mi je poniženje to sve. Izlazim iz kazina i vidim da su njih dvoje krenuli na Rajsko, a njoj je neko rekao kako sam ja imao nešto sa Anitom, gledao sam druge devojke, ali ništa više. Nakon toga mi je Anita prišla u pušionici rekla da ako je neke optuži da će ona napraviti haos. Meni ništa jasno nije bilo. Video sam Miljanu i njega kako su se mazili. Ja odem do čamca da odem do ostrva, a ona sklonila vesla, ali sam se ja snašao. Ona je mene molila da dođem posle po nju, ali ja ništa uradio nisam, maksimalno sam bio korektan, a u šoku sam zbog toga- pričao je Zola.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ja za ovo nisam kriv, nije mi jasno, ništa nisam uradio. Ja sam mnoge grlio ali nju nisam, a ne zanima me Miljana više, ni gde je ni šta je. Samo se sećam Marije kako skače od sreće, a ni meni, ni Bebici ništa jasno nije. Ko zna šta je Marija njoj ispričala u apartmanu. Mene je sad sramota svega - dodao je Zola.

U kakvom su odnosu Miljana i Bebica? - upitalo je Drvo.

-Ja ne znam, rekli su mi da su se ljubili. Ne znam čeime sam to zaslužio, ja sam joj sve bio i kuvar i čestačica. Neću ja njoj reći nijednu ružnu reč, ali ovo nisam očekao. Postao sam drugi čovek, drugačiji sam. U šoku sam, pogubljen sam totalno. Videću šta i kako će biti. Nisam ovo zaslužio, više sam ljut na Mariju nego na Miljanu, ko zna šta joj je rekla - zaključio je.

ŠOKANTNE TVRDNJE FILIPA CARA Zadrugar optužio Anđelu da se bavi prostitucijom: IMAM DOKAZE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading