OSMAN RASKRINKAO STEFANA I MISICU Brutalno se obrušio na ljubavni trougao, a onda progovorio o Zvezdanu Slavniću
Printscreen/Premijera

Osman Karić je poznat kao neko ko je bez dlake na jeziku i ko na sebi svojstven način komentariše aktuelna dešavanja, pa je tako i ovaj put prokomentarisao aktuelni ljubavni trougao koji trese Belu kuću - Zvezdana Slavnića, Anu Ćurčić i Anđelu Đuričić.

Alo

 

- Možda je uradio zbog ljubavi to, možda zbog igre. Ja ga zovem 3 u jedan. Anu greje, Anđelu hladi, a iz Maje ne bi da ga vadi. Jambo u najavi, hoće da uđe u dvorište, da proleti kroz staklo, da seče ruke. Neka pita Bebicu kako se to radi. Malo blefira. Njemu nije problem to što je Ana ušla, mislim da je on to radio i u spoljnom svetu, sad je više boli, jer je to videla. On je u fazonu ''Svuda prođi, kući dođi'', ali sad videćemo. Kao neki su frajeri, a imaju srca kao pauk m*da. Napravio je obruč oko sebe, zapretio im, devojke je obilazio, masirao. Ne znam šta bi Stefan uradio, treba da imaju svoje ja. Da Stefan tako nešto uradi i da se povuče, bio bih ljut na njega - rekao je Karić, a onda se prisetio Stefanovog učešća u Zadruzi, dok ga je u njihovoj kući čekala Jovana.

- On je ustajao, pozdravljao je, ona s ove strane da je voli. Onda je on izašao, bili su na moru, ja sam maltene svadbu planirao, mislio sam da će da se vrate s bebom, oni su se vratili s kerom. Nisam u kontaktu s Jovanom, to je neka relacija koja se razorila sama od sebe. Kad bih je sreo na ulici, pozdravio bih je normalno, kao što je i sada pozdravljam kao i njene roditelje - poručio je Osman.

ZVEZDAN I MAJA U AKCIJI Prevario ženu, šutnuo ljubavnicu, a sada se bacio na Marinkovićevu, ŠOK! (FOTO)

Komentari (0)

Loading