"IZVUKLA SE IZ KRUGA NASILJA" Anabela Atijas POENTIRALA o Zvezdanu Slavniću, a onda POTRESLA SVE IZJAVOM O ANI ČURČIĆ
Foto: Alo/Ataimages/Printscreen

Pevačica Anabela Atijas pružila je podršku Ani Ćurčić koja je ušla u "Zadrugu" pošto ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić javno prevario.

Anabela je istakla da podržava Anu koja je u Beloj kuću objasnila da ju je Slavnić i kod kuće maltretirao.

E stock

 

- Ana Ćurčić ima veliku pozadinu sa Zvezdanom Slavnićem, ali mi je drago što je presekla i odlučila da nešto učini dobro za sebe. Mislim na to da se izvuče iz kruga nasilja. Jezivo je koliko žene ćute i trpe. Prva sam išla logikom da ne pričam o tome. Krila sam od dece, ćutala i mislim da je konačno došlo vreme da se neke stvari nazovu pravim imenom. Ne treba da se trpe nasilnici - rekla je Anabela.

Da podsetimo, Anabela Atijas, majka je Lune Đogani, koja je u prvoj sezoni bila u vezi sa tada oženjenim Slobom Radanović. Kada je u rijaliti ušla njegova supruga Kija, veza između Slobe i Lune se završila, a na kraju je svako pošao svojim putem.

Luna Đogani danas uživa u skladnom braku sa Markom Miljković sa kojim ima ćerku Miu.

MOKA SLAVNIĆ SE ŠOKANTNIM PUTEM OBRATIO DIREKTNO ANĐELINIM RODITELJIMA Bez dlake na jeziku razvezao jezik, neće više da ćuti, DOSTA MU JE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nada

05.02.2023 22:01

Jao ,jao Anabela !!! A,sto ona moze bez da kukumace ?!! Jos se usuđuje da prica o Luni i Ani. Ona je ta koja je gurala tu pricu i bila odusevljena "zetom"Slobom ! Sto se Ane i Zvezdana tice ,opet dogovorena prica ,iskliznula iz sina !!! Pogresno Anabela kapira stvari ,jer od ludaka Zvezdana ,Ana je kaze ,trpjela i fizicki da je maltretira. Divno i to pred djecom i sad ona kao pati ,ali nije presjekla ! Anđela je posebna prica!!! Ovakavu drskost ,ponos na covjeka kriminalca ,valjda se takva logika godinama sprovodi u Zadruzi i to sto veci olos ,vise se cijeni ,forsiranje rađanja beba ,ma predivni primjeri i ovako posrnuloj omladini !!! Unistene porodice ,(Anđeline)i guranje produkcijskog scenarija. Da li Vi kao novinari imate kriticki stav ,da li primjecujete toliku privrzenost produkcije ,dozvoljavanje tolike bahatosti i robijaskog ponasanja. ?!!

Kaca

05.02.2023 22:52

Bravo Nado odavno nisam procitala nista pametnije od reci do reci a ova jos ima obraza da se oglasi sram je bilo