MOKA SLAVNIĆ SE ŠOKANTNIM PUTEM OBRATIO DIREKTNO ANĐELINIM RODITELJIMA Bez dlake na jeziku razvezao jezik, neće više da ćuti, DOSTA MU JE
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Zoran Moka Slavnić, proslavljeni košarkaški as, nikad nije krio da podržava preljubu svog sina Zvezdana Slavnića sa Anđelom Đuričić.

On pomno prati rijaliti dešavanja, te se neretko oglašava i komentariše Zvezdanove postupke, a takođe javno ističe koliko je privržen Anđeli Đuričić, koja zbog njegovog sina prolazi kroz ljubvani brodolom.

Scenario/Prinscreen

 

Shodno tome, Slavnić se ponovo oglasio, ali ovog puta se direktno obratio Anđelinim roditeljima.

-Mogu samo da vam kažem sledeće. Ako vi, kao i možda neki, niste shvatili moju poruku kada sam rekao da sam plakao zbog Anđele jer je gledam kao ćerku, sve njene tuge i nezadovoljstva koje je doživela ničim nije bilo izazvano sa njene strane. Zato to i preživljavam tako i više bih voleo da moj sin nadrlja pet puta nego ona. Jedna devojka koja se zaljubila u mog sina, na žalost po nju, na sreću po mene, ali mislim da neće imati razloga da se za to kaje jer moj sin voli otvorenog srca. Budite ponosni na nju, a ne da pogrešno shvatate reči koje je neko izgovori. Svi seljaci, svi koji su zlobni što imate takvo dete, nemojte da vodite računa o tome - poručio je Moka za Hajp televiziju.

Podsetimo, oni su toliko ogorčeni zbog ćerkinog ponašanja da su na korak od toga da je se zauvek odreknu.

OVA LEPOTICA JE ĆERKA ANE ČURČIĆ Od njenog izgleda zastaje dah, a samo je DVE GODINE MLAĐA OD Anđele Đuričić! (FOTO)

Komentari (0)

Loading