DRAMA U DOMU ANĐELE ĐURIČIĆ Komšije zabrinute za njenu PORODICU, niko ne zna gde se nalaze i šta je sa njima, KOMŠIJA ŠOKIRAO SVE
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Posle priče da su se Ljiljana i Veliša Đuričić, roditelji učesnice "Zadruge" Anđele Đuričić, povukli u kuću zbog javne bruke koje im je naslednica priredila kada je rasturila brak 22 godine starijem Zvezdanu Slavniću, ekipa "Premijera - Vikend specijala" uputila se u Crnu Goru, u Đenoviće.

Anđelin otac odbio je da razgovara i pred kamerama prokomentariše ćerkino učešće u "Zadruzi". Poručio je da nema komentar, a njihov komšija, tačnije radnik angažovan na imanju tik do placa Đuričićevih, kaže da je tu svakodnevno, ali da Anđelinog oca dva dana nije video.

DRAMA U DOMU ANĐELE ĐURIČIĆ Komšije zabrinute za njenu PORODICU, niko ne zna gde se nalaze i šta je sa njima, KOMŠIJA ŠOKIRAO SVE

Printscreen

 

- Video sam i jednu gospođu, jedna stara žena je bila tu. Njen otac svaki dan ide negde, tamo-vamo, pali džip. Pre dva dana sam ih zadnji put video - rekao je sagovornik i dodao:

- Nedelju dana sam tu, nisam video nikog drugog, nikakve TV ekipe. Komšije i prijatelje nisam video - bilo je sve što je rekao.

Vendi oplela po čuvenoj trojci iz Zadruge Nije štedela reči naročito kada je Anđela u pitanju "PRIVLAČE JE ZLI LJUDI, OD NJIH JE UČILA ZANAT"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mira

05.02.2023 17:07

Teško je roditeljima,ne mogu ni da zamislim kako im je.Mlada je i poneo je Zvezdan.Šta je tu je, a roditelji pravac u Beograd-malo čup, čup za kosu da joj sive ćelije prorade .Bolje majka nego Zvezdan da je čupa i vorta.