Vendi oplela po čuvenoj trojci iz Zadruge Nije štedela reči naročito kada je Anđela u pitanju "PRIVLAČE JE ZLI LJUDI, OD NJIH JE UČILA ZANAT"
Foto: Dejan Briza

Vesna Vukelić Vendi u sebi svojstvenom stilu prokomentarisala je u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić ljubavni trougao koji čine Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić iAnđela Đuričić, koji potresa "Zadrugu" u ovoj sezoni.

Alo/Kristijana Ćaćić

 

Poznata pevačica nije štedela ljubavnicu Anđelu, za koju je istakla da je "zatucana" i arhaična osoba, zaostala u vremenu.

- Anđela je jedna arhaična osoba. Ona je van ovog vremena i prostora, stvar je u tome kako je ona prošle godine kokodakala o prevari, a sada vidimo šta radi sada. Nju su prošle godine privlačili zli ljudi, od njih je učila zanat - kaže Vendi i dodaje:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Videla žaba da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu. Njeno izražavanje je na noivou Divne DNK, imamo jednog surovog primitivca i imamo jednog Zvezdana koji nema veze sa njenim miljeom. Glavni problem je Moka, koji je apsoluti promašaj kao otac. On je čovek koji nema bazu. Imamo i Anu, koja je imala impresivni ulazak, a sada se nameće pitanje koji je njen unutrašnji sadržaj. Kako je moguće da majka dvoje dece, koja živi sa čovekom koji nema nijedan kvalitet i sada kaže da joj se raspada svet. Pa ako je podupirač tvog sveta jedan Zvezdan Slavnić to znači da je sve to toliko trulo u paketu sa Anđelom - kaže Vendi, koja navodi da se vidi da je Zvezdan hteo da se "ratosilja" Ane i ranije.

Zvezdan je hteo da postane Filip Car, a da bi to postao mora da bude inteligentan, kaže Vendi.

Anđela je kolateralna šteta, tu je za dlaku falilo da na njenom mestu bude Aleksandra - kaže Vendi.

Kristijan Golubović se obratio Moki, a o Zvezdanu nije imao reči hvale "ON JE TATIN SIN, MENE BI ZA NJEGOVO DELO OSUDILI NA 20 GODINA ROBIJE"

Komentari (0)

Loading