"NIJE ZDRAVO U TIM GODINAMA" Ana u strahu zbog Zvezdanovog JEZIVOG PONAŠANJA, a onda iznela BOLNE TRENUTKE
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zorica Marković razgovarale su o Zvezdanu Slavniću u toaletu hotela "Zadruga".

- Znaš koji je on čovek? On je željan pažnje i ljubavi jer je nije imao kroz život. Njega je majka bezuslovno volela, dopuštala i sve je tako bilo, ali on je neko ko voli da ga ušuškaš, a nije ni zdravo u tim godinama, on voli da brineš o njemu - govorila je Ana.

- Zato ga je ona privukla - rekla je Zorica.

Printscreen

 

- On nije srećan kad mu ona skuva čaj, jer to nije čaj ljubavi. Jako iz njega izvlači i potpaljuje njegove loše strane. Ja sam sinoć ćutala sve vreme, imala sam da ubacim šta sam imala, ona bi letela oko njega i dovela ga do tačke pucanja jer tad ne misli na njega, nego na sebe. Da li je on zaslužio da budem čovek prema njemu? Jeste. Meni kad je bilo teško on je sedeo i slušao osam sati mog plakanja i davao mi savete, to je moj drug. On da se vrati ti bi ga volela najviše na svetu - nastavila je Ćurčićeva.

- Ajde da radimo zajedno na tome - dodala je pevačica.

- On je biće puno ljubavi. Ti zatvori, mnogo je propatio, postao je emotivno hendikepiran, a pun je ljubavi. Ja ne mogu da kažem da sam zadnjih godinu i po dana pružala tako kako je on hteo, ali ne jer ga nisam volela, nego sam imala tonu drugih problema. Osetio se jako zapostavljeno - dodala je Ana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Njemu je prijalo, pa je počeo da oseća to što mu je nedostalo i zbog toga je napravipo grešku, može li tako? - pitala je Zorica.

- U principu da, ali imao je prevelika očekivanja. Ja moram da priznam da jesam kupovala mir, njegove nervoze, bio je jako nesrećan, nije imao para, sve to jednog muškarca dovede u situaciju da se loše oseća. On je hteo i za 400 evra da bude vozač, a ja mu to nisam dozvolila jer to ne bi tešilo našu situaciju, išao je po preporuci i nisam želela da iz toga zalupi d*petom vrata jer mislim da bi bilo kratkoročno. Bilo mi je lakše da bude tu, dok se ne desi nešto drugo. On je ovde polupan, totalno. On ne treba da pokazuje silu da bi bio mangup, on je mangup samo kad kaže, na način koji treba - nastavila je Ana.

"ANU ĆE NAPUSTITI DECA AKO SE VRATI ZVEZDANU!" Drama u domu Čurčićeve, ni ne sluti šta se dešava napolju, a deca joj OVO NIKAD NEĆE OPROSTITI

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zorana

04.02.2023 20:18

Deca i treba da je napuste.Usla je u Zadrugu da vrati Zvezdana.Unistava je ljubomora prema Andjeli.Obrukala je i sebe i decu.Pokazala je svima zasto je Zvezdan vara.Rekla je jasno,nedostaje mu ljubav.Izdrzavala ga je,majku njegovu takodje.Samo da bi on bio uz nju.Bolest i opsesija.Jadna njena deca sta gledaju i prezivljavaju.