SKANDALOZNO PONAŠANJE Slavnić izgubio živce zbog suočavanja s nevenčanom suprugom
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Da je nekoliko sekundi sasvim dovoljno Zvezdanu Slavniću da ispadne iz koloseka, jasno govore nemile situacije koje je tokom prethodne noći priredio nevenčanoj supruzi Ani Ćurčić, uplašen da će ga raskrinkati tokom pitanja novinara.

Ni to što se malo pre emisije ljubio i grlio s ljubavnicom Anđelom Đuričić, koja mu je po celom licu ostavila tragove crvenog karmina, nije bilo dovoljno da ga opusti i smiri, pa je izlaganje supruge prekinuo time što joj je krevet polio vodom.

Ni to nije bilo dosta, pa joj je, na Aninu molbu da se skloni od nje i njenog odbijanja da s njim razgovara, uzeo tanjir s hranom i razbio ga u zid pred svima.

SKANDALOZNO PONAŠANJE Slavnić izgubio živce zbog suočavanja s nevenčanom suprugom

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 - Čoveče, imaš li ljudskosti u sebi? Govno jedno! Skloni mi se s očiju, uništio si mi život. Nemam šta da jedem, ovo mi je bilo jedino što imam! - plakala je Ćurčićeva, kojoj je Slavnić zapretio da će joj tek pokazati na šta je spreman ukoliko ga bude provocirala i nazvao ju je „govnarskim smradom koji će tek pokazati svoje pravo lice“.

Ni završetak sastanka ni Anino nešto blaže izlaganje o nevernom suprugu i njegovim lažima nisu rešili situaciju, pa se njen pokušaj da odspava na ležaju dnevne sobe završio nasiljem.
Naime, Slavnić je nekoliko puta udario pesnicom pored njene glave, želeći da je zastraši, a čim su ga kroz nekoliko trenutaka opkolili pripadnici obezbeđenja, iskoristila je priliku da pobegne u dvorište.

Njen beg i emotivni slom konačno su uspeli da smire Slavnićev gnev, pa se supruzi izvinio, a potom seo na klupu i zajecao. 

Umesto da se smiri van „bele kuće“, Ana je sledećim postupkom šokirala kako cimere, tako i milionski auditorijum, budući da je zagrlila Slavnića, sklupčala se u njegovo krilo i počela da ga ljubi po očima i licu.

I dok bi im na ljubavnim odnosima pozavideli i najbolji svetski režiseri, supružnici su potpuno zanemarili višesatni haos koji se par minuta pre toga odigrao, a potom u miru otišli na spavanje - svako u svoj krevet.

Volela si me zbog para

Nakon što je Ćurčićeva ismejala vanbračnog supruga zbog odluke da se po završetku rijalitija useli kod Jovane Tomić Matore, Slavnić joj je uputio niz uvreda i nazvao je sponzorušom.

- Šta tebi to smeta? Jok, nego ću sa tobom da živim. Bio sam ti dobar dok sam donosio pare. Tad sam ti bio najbolji i mogla si da živiš sa mnom - odbrusio je Slavnić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mira

06.02.2023 01:25

Patologija oduvek u vezi -prošli sito i rešeto Zvezdan i Ana,ništa njima nije strano nit blam.Anđela je mlada,pogrešila,ali svako čudo za 3 dana.Na lošem iskustvu neka se pouči, život, ljubav je pred njom, ove neka pusti da se valjaju u svojoj kaljugi.