"SVE POČINJE I ZAVRŠAVA SE SA MAJOM" Marinkovićeva prokomentarisala pomirenje Cara i Aleks, PA OTKRILA DA LI ODUSTAJE OD LJUBAVI
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car odgovarao je na pitanja gledalaca i tom prilikom je otkrio kako se oseća pored Aleksandre Nikolić.

-Dečko, zar ne vidiš sa koliko manje nervoze pričaš sa Aleks nego sa Majom, zapitaš li se zbog čega je to - glasilo je pitanje.

-Juče sam popio, ne sećam se svih razgovora. Razmišljam kad ustanem ujutru da li sam nešto pričao, manje se sećam kada popijem. Jutros sam joj rekao da mi unese mir kroz razgovor i osećam se mirnije i bolje sa njom, ako nije tema rijaliti i neke stvari koje mi smetaju kada je ona u pitanju. Aleksandra je neko ko poseduje elementarnu inteligenciju, nije neko ko će se ponašati kao muškarac u svađama, nije neko ko mi je dirao porodicu, neko ko je dostojanstven - rekao je Car.

-Drago mi je da su gledaoci primetili da je Filip smireniji pored mene i ja sam pored njega. Znam da sam ovde pričala suprotno, uradila sam nešto potpuno drugačije - rekla je Aleks.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Sve počinje i završava se sa Majom. Ja ću biti potpuno van priče. On poseduje veliku dozu agresije, tako da verujem da mu prijaju ti razgovori. Nas dvoje nemamo nikakvu komunikaciju, da budemo stranci nadalje. Ne želim da svog oca dovodim u predinfarktno stanje, da isto tako on sebe dovodi u neke situacije. Sličan se sličnom raduje. Ja neću biti nikakva pretnja ni sada, a ni na ubuduće što se tiče Filipa, koja god devojka da je u pitanju. Želim im sve najbolje. Ovo je stvarno moja prošlost, nikada se ne ponovila - rekla je Maja.

-Izvinjavam se njoj i njenoj porodici na bilo kojoj uvredi - rekao je Car.

-Nema potrebe on da pominje moju porodicu i da se izvinjava - skočila je Marinkovićeva.

"KRILA JE DA JE ZLOSTAVLJAO" Anina Kuma za Alo! otkrila mračne tajne Slavnićevog života: RASKRINKALA GA JE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading