OVO JE  MAJKA ANE ĆURČIĆ Ulaskom u Zadrugu Zvezdanova bivša je napravila pravu pometnju, a OVAKO IZGLEDA NJENA MAMA (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Ona se nakon neverstva muža redovno oglašavala na društvenim mrežama, gde je dobila ogromnu podršku, a potom je rešila da situaciju okrene u svoju korist i uselila se u Belu kuću gde se suočila sa Zvezdanom i Anđelom.

Njihov turbuletni odnos iz dana u dan sve je intrigantniji, a Ana je privukla veliku pažnju i dok nije ušla u Belu kuću.

Naime, ona je očarala mnoge svojom pojavom i stavovima, a takođe dobijala je i brojne komplimente na račun svog izgleda. Na njenom Instagram profilu našle su se i fotografije sa majkom, a njihova sličnost je neverovatna.

Ana je jednom prilikom podelila fotografiju svoje majke iz mlađih dana, a uz to je kratko napisala: "Moja mama, moja snaga".

Inače, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ponovo su se zbližili i mnogi komentarišu da su na korak do pomirenja, pa se mnogi pitaju da li će zadrugarka oprostiti javnu preljubu muža.

Podsetimo, njih dvoje su poslednjih 15 godina bili u emotivnoj vezi, a Ana je neretko isticala da je uvek bila tu za njega, čak i dok je izdržavao zatvorsku kaznu, takođe je isticala da je brinula i o njegovoj bolesnoj majci.

DOK JE ZVEZDAN MOLI ZA POMIRENJE ANA IMA PLAN DO KRAJA RIJALITIJA "VIDITE KAKO SAM SMIRILA SITUACIJU I TAKO DO KRAJA"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading