ZVEZDAN I ANA U ŽESTOKOJ SVAĐI Zadrugar lomio sve pred sobom dok je obezbeđenje pokušavalo da ga obuzda "NISMO MOGLI DA IMAMO BEBU" (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ušli su u žestoku raspravu, dotakli se potomstva, a onda je Slavnić pobesneo i lomio sve pred sobom.

- Kako se osećate? - pitao je Osman.

- Srce mi curi svakog dana, duša mi krvari, a na to krvarenje dobijam iskrene emocije i poglede koje mi ona uzvrati, pa uradi neku neneormalnu stvar. Nije mi normalno da se tako promeni posle neke normalne, lepe priče juče. 15 godina sam bio sa ženom koju najviše volim na svetu još uvek - rekao je Zvezdan.

ZVEZDAN I ANA U ŽESTOKOJ SVAĐI Zadrugar lomio sve pred sobom dok je obezbeđenje pokušavalo da ga obuzda

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kako ako si maštao o bebi sa drugom ženom i praviš je - rekla je Ana.

- Sa tobom to nisam mogao, znaš i sama da nismo mogli. Ona je najbolja osoba, drug i prijateljica koja je toliko dobra po sve osim po sebe - rekao je Zvezdan.

- Eto kontradiktornost, rekao si da nikad nisi prevario priajtelja, a prevario si mene. Zaigrao si se u rijaltiiju mnogo. Koji ti je drug bio četrii godine u Švajcarskoj, ko ti je čuvao majku - rekla je Ana.

- Je l' bi se vratio njoj? - pitao je Osman

- Ne, nikada. Mi koliko smo veliki drugovi, toliko smo i u ljubavnom odnosu. Nisam nikad druga prevario, to neće da mi oduzme nikako. Voleo sam je i volim najviše na svetu i treba me razapeti zbog ovoga što mi se desilo. Ona me laže i obezvređuje, došla je da me povređuje - rekao je Zvezdan.

- Hoćeš da kažeš da sam ja tebe povredila i izdala dolaskom ovde? Stani jednom iza svog stava, rekao si da nećemo da se obraćamo jedno drugom, a obraćaš mi se celo jutro ne znam zbog čega i ne zanima me - rekla je Ana.

ZVEZDAN I ANA U ŽESTOKOJ SVAĐI Zadrugar lomio sve pred sobom dok je obezbeđenje pokušavalo da ga obuzda

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dajte neke lepe trenutke - rekao je Osman.

- Ja nemam sad lepe trenutke. Kako Eminem kaže "Ko je to", eto tako gledma na besramnu Anđelu koja priča o svojoj porodici i bla,bla, truć, a čovk ima ćerku. Neka uzem ogledalo, začešlja kosu i podigne bradu i ispravi kičmu. Bolje je da krivo sedi, a pravo zbori, a ne obrnuto i da priča ovo što priča. Besramno je mala reč. Meni se ne priča sa njim, a on treba da prihvati da mi je potrebno vreme - rekla je Ana.

 

 

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić nastavili su raspravu posle radio-emisije. On je bacao i obarao statue po imanju, lomio sve pred sobom, obezbeđenje je doletelo da ih razdvaja.

- Ajde samo probaj da bežiš od mene - rekao je Zvezdan.

- Hoću da idem u kuću - rekla je Ana.

ZVEZDAN I ANA U ŽESTOKOJ SVAĐI Zadrugar lomio sve pred sobom dok je obezbeđenje pokušavalo da ga obuzda

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Sad ću da lomim, aj probaj da mi pobegneš. Ti hoćeš da mi svisne srce, ti me d*kaš i je*eš. Tražim ti oprost - rekao je Zvezdan.

- Ti si mene javno ostavio, ko si ti meni bre - rekla je Ana.

- Gadna si mi - rekao je Zvezdan.

OGLASIO SE MILAN MILOŠEVIĆ NAKON OBJAVE DA JE POGINUO, Njegovoj majci je pozlilo a on je imao samo jedno da kaže

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Veca

01.02.2023 19:14

Zvezdan je ranjiva osoba ona ga kao smiruje a diže mu pritisak on može samo da padnepa šta ako ga čekala nije jedina pusti čoveka da živi kako hoćete makar i sam