Ana iskreno o bolu koji oseća zbog Zvezdanove prevare, pa priznala šta misli o Anđeli "PREBACUJE PRIČU NA SEBE, KAKO JE NJEMU NAJTEŽE"
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom Mudrosti o svojim osećanjima prema Zvezdanu Slavniću, pa je otkrila koliko su je on i Anđela Đuričić povredili:

-Bilo mi je teško napolju, ali kako dani prolaze, meni je ovde sve teže. Meni je juče bilo jako teško jer sam bila u Zvezdanovoj blizini, imam oscilacije u emocijama, od besa, do ljubavi i obrnuto. Ja sam našla način kako da se ponašam, da smirim tenziju da ne pravi haos, da ne lomi, u celoj mojoj boli, on stavlja sam sebe na prvo mesto. - rekla je Ana.

Ana iskreno o bolu koji oseća zbog Zvezdanove prevare, pa priznala šta misli o Anđeli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ja o njoj pričam sa Zoricom, Anđela je jako gorda osoba. Ne očekujem da ona ima saosećanje prema meni, ali... Ja plačem svaki dan, mene je sinoć bolela duša, sada mi je krenulo sve, a da glumim stvarno ne mogu- pričala je Ana pa dodala:

-Ja sam sinoć igrala, a imam oscilacije u ponašanju, iznerviralo me sve. Odvratno mi je, a on kao ispada bitan i ispada frajer. On je nju stavio na stendbaj, ja sam sluđena, juče sam sve pocepala njihovo, a ona je tražila to opet. Verujem da on ide kod nje i da joj priča svašta. On je rekao meni da je njemu neprijatno, da on hoće mene da ispoštuje pa se distancira od nje, kao zbog mene. Pa što to nije uradio ranije. Meni njega bude žao u sekundi, ali ja se svakog dana suočavam sa svojom boli i mukom. Iskreno Drvo ja nemam potrebe da pričam sa njim. Šta god da mu ja kažem, on bi prebacio na svoju bol. Ne može to da kaže čovek koji je meni to uradio, to je nefer - rekla je Ana sa suzama u očima.

-Imaš li potrebu da kažeš nešto Anđeli? - upitalo je Drvo,.

-Imam mnogo toga, i reći ću sigurno. Ona se meni ne dopada, podjednako su mi krivi i on i ona, a ona nema ni stida ni srama, ona pokazuje samo šta je blud i nemoral, a kao drži se nekih standarda - dodala je Ana.

Ana iskreno o bolu koji oseća zbog Zvezdanove prevare, pa priznala šta misli o Anđeli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Zvezdan je mene povredio totalno, ja sam se njemu dala cela, sve sam zbog njega uradila, a on je došao da se zadovolji sa klinkom. Isto što mislim o njoj, milim i o njemu. Kod njega su samo reči, a malo dela. Ja nemam potrebu da legnem pored njega, a on ima, iako stalno govori kako on ne razmišlja o pomirenju, nije mi jasno šta on ima da razmišlja. Bio je moj čovek do pre pet meseci, a sada je .... Meni je lepše pored Miljane - dodala je Ana.

-Nadam se da ćeš biti jaka - dodalo je Drvo.

"INTIMNI ODNOSI PRED KAMERAMA? APSOLUTNO NE" Ovako je Anđela Đuričić govorila pred ulazak u rijaliti, POGAZILA SVA OBEĆANJA (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nina

01.02.2023 16:20

Sve je moglo da prodje dok nije usla. Sada vise ne, mnogi je vise i ne zale kao prevarenu zenu. Mozda da je vaspitanija i bez mafijanja kada je usla bi bilo drugacije. Mala jeste pogresila, zaljubila se u pogresnog coveka, ali on je taj koji je prekinuo brak i onda su usli u vezu. Onako ulicarski da vredja devojku kada je usla je dno dna.

Vesna

02.02.2023 07:51

@Nina - Ma oboje su mafijaši u dogovoru sve zajedno rade. Umesto da zvezdana napada što ju je prevario ona se obrušila na Anđelu. Zvezdan ju je prevario a ne Anđela.. Mada nisam ni zato što je Anđela ušla u tu vezu. Ali to je mafija Beogradska.

DUŠKA

01.02.2023 19:09

OVDE JE JEDINA ŽRTVA ANĐELA. MLADA,NASELA JE NA ZVEZDANOVE LAŽI,ON JE DUPLO STARIJI I ZNAO JE KAKO DA JE PRIVUČE.OVAJ PAR JE UŠAO U ZADRUGU SA SPREMLJENIM SCENARIJEM DA BI POBEDILI.SVE JE OVO NJIHOVA GLUMA A MALA JE KOLATERALNA ŠTETA.