DOKAZ DA JE SVE FARSA Društvenim mrežama kruži snimak koji sve objašnjava, ZVEZDAN SE ODAO DA JE SVE ISPLANIRANO (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Mnoge stvari i dalje nisu jasne, a gledaoci Zadruge pokušavaju da shvate njihove motive za onakvo ponašanje. Njih dvoje se stalno svađaju. Zvezdan u jednom trenutku preti Ani užasnim pretnjama, a u drugim kleči na kolenima i moli za oproštaj.

Sa druge strane, Ana je izazvala velike simpatije kada je ušla u Zadrugu, ali neki gledaoci osuđuju što je tako lako prešla preko sveg Zvezdanu, te mu se već nudi da mu sprema večeru.

Anđela Đuričić je po svemu sudeći ispala koletaralna šteta, što njoj uopšte ne smeta da nastavlja da morališe drugim zadrugarima.

Sada se na internetu pojavio jako zanimljiv klip koji možda govori o motivima Zvezdanovog i Aninog ponašanja.

Naime, Zvezdan je pričao sa Jovanom Tomić Matorom o svojoj situaciji sa ženom.

A onda se Zvezdan naslonio poznatoj rijaliti takmičarki na uvo.

- Ne može petica da pobedi šesticu - rekao je Zvezdan.

Iako se na prvu loptu iz ovoga ne može ništa pouzdano zaključiti, mnogobrojni tvrdokorni gledaoci su razvili teoriju da se brojne imenice "petica" i "šestica" odnose na sezone Zadruge i da Zvezdan ovde želi da kaže da će ova sezona rijalitija biti burnija i uzbudljivija od prethodne. Podsetimo, rejtinzi pete sezone su skakali svaki put kada je dolazilo do sukoba između bračnog para Dejana i Dalile Dragojević.

Pošto je trenutno u 6. sezoni opet glavna tema raspad bračnih odnosa, onda ispadne da Zvezdan poprilično kalukuliše i da računa na gledanost i pravljenje provokativne i gledljive priče u Zadruzi.

"NE OSUĐUJEM ANĐELINE POSTUPKE" Eva Ras progovorila o aktuelnoj trojci: SVE JE TO STRATEGIJA!

 

Komentari (1)

Loading
Mira

02.02.2023 01:57

Ako je farsa nije dobro za Anđelu, čini mi se da se zaljubila, a Zvezdan živi drugu mladost,strast i Ani to smeta iako nikada nije bila jedina u njegovom životu.Zvezdan nju voli,ali kao druga.Kad se ima veliko srce u njemu ima mesta za sve ljubavi.Nije život jedna žena,pesma kaže,a tako i jeste.