ISPLIVALA MRAČNA PROŠLOST ANE ČURČIĆ Evo kako izgleda njen PRVI MUŽ, sve se raspalo zbog ŽESTOKOG MOMKA, procurela i njihova zajednička fotka! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Ana Ćurčić, po svemu sudeći, ima buran i šarenoliki emotivni život.

Ona je krajem decembra prošle godine na društvenim mrežama objavila fotografiju iz devedesetih godina sa društvom iz kafane, a u opisu je navela da je na istoj njena najveća ljubav Dragan Aca Bulić, naslednik Juse Bulića, biznismen i blizak prijatelj pripadnika klana Ljube Zemunca.

- Moja prva i najveća ljubav- napsala je ona tada.

Posle njega, upoznala se sa bivšim suprugom A. K. 

On na Fejbuku još uvek čuva uspomenu iz 2011. godine u vidu fotografije na kojoj su njih dvoje sa naslednikom.

Printscreen Facebook

 

Kako se saznaje, ubrzo nakon toga su se razveli i svako je krenuo svojim putem. Đuričika je muža zamenila Zvezdanom Slavnićem, naslednikom košarkaške legende Moke Slavnića.

Njen prvi suprug je takođe zasnovao novu porodicu.

Njih dvoje su ostali u prijateljskom odnosu i odlično funkcionišu posle razvoda. O tome je i Ana pričala kako na društvenim mrežama, tako i u medijima.

Iako je odbijala da uđe u rijaliti Zadugu u kojem ju je ostavio žestok momak zbog Anđele Đuričić, ona se naprasno predomislila i pristala na šou gde se poslednjih dana sa njim žestoko obračunava.

"IMAO SI ODNOSE SA GUTALICOM DOK SAM JA BILA U KUĆI!" Ana Čurčić RAZORILA Zvezdana i Anđelu pred svima, ljubavnica se gušila u suzama, Slavnić se pravdao!

Komentari (0)

Loading