"VOLEO BIH DA JE MAJA LEZBEJKA"  Taki za Alo! otvorio dušu i progovorio o Majinom učešću u Zadruzi (VIDEO)
Pink printskrin

Radomir Marinković Taki, otac jedne od najkontroverznijh zadrugarki Maje Marinković, iako nije u rijalitiju zauzima važno mesto u komentarisanju istog. U razgovoru za Rijaliti plus Taki se osvrnuo na Majine propale ljubavne veze, kao i skandale koji su ih obeležili. Govorio je o tome sa kakvom osobim bi Maja trebalo da bude, ali i o svojim ljubavnim avanturama i vezama.

-Maja je napravila pogrešne izbore i to ne podržavam. Mnogi od njih su ušli u Zadrugu da bi preko Maje došli do slave. Tamo svašta rade i ljudi koji su u braku i imaju decu-počinje Radomir i dodaje:

Alo

 

-Na sve načine sam pokušao da rasturim Maju i Janjuša ali ljubav je slepa. Desila joj se i neželjena trudnoća, ostavio je na cedilu, i tek tada ga je precrtala za ceo život.

Za Majinu novu ljubav Filipa Cara Taki takođe nema reči hvale i smatra da je nasilnik i folirant.

-Car je uništio sve svoje devojke i pravio im haos u životu. Video sam u medijima da je u prošlosti i neku devojku pretukao ili silovao, i nije smeo da se vrati u rijaliti dok to nije ispeglao. Kada je bio u jednom klubu, moji drugari su ga izvukli napolje i on je plakao kao malo dete.

Posle Zadruge Taki bi voleo da Maja živi mirnijim i povučenijim životom, a kada je u pitanju savršena osoba za njegovu ćerku, otac Radomir misli da bi Maja trebalo da bude sa nekim starijim od nje, ali ne bi imao ništa protiv ni da bude sa osobom istog pola.

Printscreen

 

-Njoj treba neko ko zna šta hoće i želim joj da nađe svoju mirnu luku, ali Maja je nepredvidiva. Ne bi mi smetalo i da izlazi sa nekim mojih godina, jer ljubav ne zna za godine. Čak i da Maja nađe devojku, ja tu ništa ne mogu, posle svega što joj se desilo možda bih čak i voleo da postane lezbijka-iskren je Taki.

Taki je govorio i o svom ljubavnom životu i priznao da je bio sa nekim zadrugarkama.

-Polovina njih su bile na mom bazenu. Za razliku od drugih, Majine gole fotografije nikad nisu nigde izašle, ali u mom telefonu ima dosta skandaloznih fotografija i poruka raznih žena. Skoro sam izgubio telefon i pola Beograda ne bi spavalo kada bi sve isplivalo. Neke devojke sa kojima izlazim imaju momka, ali to je njihova stvar-završava Marinković razgovor za Rijaliti plus.

Zbog Maje se nisam više ženio

Marinković ni ovaj put nije propustio priliku da naglasi da je svoj život podredio ćerki koju nije upoznavao sa svojim devojkama nite je ikada razmišljao da se ponovo oženi.

-Maja je znala za moje devojke, ali nikad ih nije upoznavala i nisam planirao da se ponovo ženim i imam još dece. Sada sam u godinama i voleo bih da sa nekim sačekam starost - iskren je Taki.

Komentari (0)

Loading